A arssvml Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor.
Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor.
Çözüm Yonemainim 4 Şubat 2024 arssvml dedi: Hocam bunlar dışındada modlar indirmiştim ama ne olduğunu hatırlamıyorum onun için Steam'deki temiz bir RDR 2 klasörü fotoğrafı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... dinput8.dll bütün yüklü modları iptal ediyor zaten modları silmeden onu silersin offline girdiğinde dosyayı geri atarsın modların geri gelir
arssvml dedi: Hocam bunlar dışındada modlar indirmiştim ama ne olduğunu hatırlamıyorum onun için Steam'deki temiz bir RDR 2 klasörü fotoğrafı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... dinput8.dll bütün yüklü modları iptal ediyor zaten modları silmeden onu silersin offline girdiğinde dosyayı geri atarsın modların geri gelir
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #2 arssvml dedi: Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 2107063 Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mi? Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 2107063 Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mi?
KS KS A arssvml Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 QuasarWhisper dedi: Oyun korsan mi? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan olsa nasıl önceden girebilirim ki. Artı 0 Eksi
QuasarWhisper dedi: Oyun korsan mi? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan olsa nasıl önceden girebilirim ki.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2024 #4 Muhtemelen server sıkıntılı, yeniden başlatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Yonemainim Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 arssvml dedi: Hayır korsan olsa nasıl önceden girebilirim ki. Genişletmek için tıkla... galiba mod yüklüyse böyle oluyor bende girmeyi denedim olmadı modlar yüklüydu modları kaldırıp denemedim Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Hayır korsan olsa nasıl önceden girebilirim ki. Genişletmek için tıkla... galiba mod yüklüyse böyle oluyor bende girmeyi denedim olmadı modlar yüklüydu modları kaldırıp denemedim
KS KS A arssvml Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 Kaanolovski dedi: Muhtemelen server sıkıntılı, yeniden başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam 1 aydır bunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Muhtemelen server sıkıntılı, yeniden başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam 1 aydır bunu yaşıyorum.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2024 #7 arssvml dedi: Yok hocam 1 aydır bunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yapmayı denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Yok hocam 1 aydır bunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yapmayı denediniz mi hocam?
KS KS A arssvml Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #8 Yonemainim dedi: Galiba mod yüklüyse böyle oluyor bende girmeyi denedim olmadı modlar yüklüydu modları kaldırıp denemedim. Genişletmek için tıkla... Modsuz temiz dosya var mıdır kolaylık olur benim için. Kaanolovski dedi: Dosya doğrulama yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim. Artı 0 Eksi
Yonemainim dedi: Galiba mod yüklüyse böyle oluyor bende girmeyi denedim olmadı modlar yüklüydu modları kaldırıp denemedim. Genişletmek için tıkla... Modsuz temiz dosya var mıdır kolaylık olur benim için. Kaanolovski dedi: Dosya doğrulama yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.949 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #9 arssvml dedi: Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 2107063 Genişletmek için tıkla... Daha önce yaşadığım bir sorun. TR yamayı silin ve girin. Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Oyuna giriyorum Online ekranına geliyorum eskiden giriyordum Online'a artık enter çıkmıyor ve böyle bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 2107063 Genişletmek için tıkla... Daha önce yaşadığım bir sorun. TR yamayı silin ve girin.
Yonemainim Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #10 arssvml dedi: Modsuz temiz dosya var mıdır kolaylık olur benim için. Denedim. Genişletmek için tıkla... dinput8.dll olması lazım onu masaüstüne at modlar devre dışı kalır tekrar modlu oynıcağın zaman dinputu geri atarsın olur Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Modsuz temiz dosya var mıdır kolaylık olur benim için. Denedim. Genişletmek için tıkla... dinput8.dll olması lazım onu masaüstüne at modlar devre dışı kalır tekrar modlu oynıcağın zaman dinputu geri atarsın olur