FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Kendi internetimle gireceğim. Saatte kaç GB yer ya da MB?
Cristiano Penaldo Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 FeritS0 dedi: Kendi internetimle gireceğim. Saatte kaç GB yer ya da MB? Genişletmek için tıkla... Normale ping problemi çok yüksek. Bir de kendi internetinizle girerseniz işkence olur. Maalesef ki deneyim konouşuyor. Artı 0 Eksi
FeritS0 dedi: Kendi internetimle gireceğim. Saatte kaç GB yer ya da MB? Genişletmek için tıkla... Normale ping problemi çok yüksek. Bir de kendi internetinizle girerseniz işkence olur. Maalesef ki deneyim konouşuyor.
KS KS FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Cristiano Penaldo dedi: Normale ping problemi çok yüksek. Bir de kendi internetinizle girerseniz işkence olur. Maalesef ki deneyim konouşuyor Genişletmek için tıkla... internette hız testi yaptım ortalama 17 megabit çıkıyor yinede ping problemim olurmu ? Artı 0 Eksi
Cristiano Penaldo dedi: Normale ping problemi çok yüksek. Bir de kendi internetinizle girerseniz işkence olur. Maalesef ki deneyim konouşuyor Genişletmek için tıkla... internette hız testi yaptım ortalama 17 megabit çıkıyor yinede ping problemim olurmu ?
Cristiano Penaldo Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 FeritS0 dedi: İnternette hız testi yaptım ortalama 17 megabit çıkıyor yine de ping problemim olur mu? Genişletmek için tıkla... Mbps veya uploadın pinginiz ile alaksı olmaz. Üçüde birbirinden bağımsızdır. Ve evet çok yüksek olur ama karar sizin. Ben olsam mobil ağ ile girmezdim. Artı 0 Eksi
FeritS0 dedi: İnternette hız testi yaptım ortalama 17 megabit çıkıyor yine de ping problemim olur mu? Genişletmek için tıkla... Mbps veya uploadın pinginiz ile alaksı olmaz. Üçüde birbirinden bağımsızdır. Ve evet çok yüksek olur ama karar sizin. Ben olsam mobil ağ ile girmezdim.