Ege.amd Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 31 Temmuz 2023 #2 Evet yeterli. Artı 0 Eksi
6 642286 Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 440 Çözümler 4 31 Temmuz 2023 #3 Ege.amd dedi: RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Normal sürümde hem hikaye hem de Online var. Online'da sadece Online girebiliyorsun hikayeye erişimin yok. Artı 0 Eksi
Ege.amd dedi: RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Normal sürümde hem hikaye hem de Online var. Online'da sadece Online girebiliyorsun hikayeye erişimin yok.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Ege.amd dedi: RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli olur. Single modu arkadaşlarınızla oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Ege.amd dedi: RDR 2 almak istiyorum ama arkadaşlarımla oynamak için RDR 2 Online mı almalıyım yoksa normal Steam'deki RDR 2 almam yeterli olur mu? Bir de normal RDR 2 de arkadaşlarla nasıl oynarım eğer oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli olur. Single modu arkadaşlarınızla oynayamazsınız.
KS KS Ege.amd Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 Tyrus dedi: Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki nası arkadaşlarımla oynayacağım ne yapmam gerekiyor Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki nası arkadaşlarımla oynayacağım ne yapmam gerekiyor