Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 23 Kasım 2019 #1 RDR 2 alacağım ama hangi sürüm online giriyor bilmiyorum. Belki hepsi giriyordur, bilgim yok.
KS KS Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 23 Kasım 2019 #11 G0best dedi: Humble'da indirim var standart versiyonu 230 lira civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Ülkeni Ukrayna yaparsan 160 TL :d. Artı 0 Eksi
G0best dedi: Humble'da indirim var standart versiyonu 230 lira civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Ülkeni Ukrayna yaparsan 160 TL :d.
G0best Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #12 Yusuf Kacar dedi: Ülkeni Ukrayna yaparsan 160 TL :d. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor peki vpn ilemi o yolu duymuştum ama nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok bende rdr2 almak istiyorum ama bu aralar her şeyi yeniledim baya masrafa girdim 1 2 ay sonra alırım diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Yusuf Kacar dedi: Ülkeni Ukrayna yaparsan 160 TL :d. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor peki vpn ilemi o yolu duymuştum ama nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok bende rdr2 almak istiyorum ama bu aralar her şeyi yeniledim baya masrafa girdim 1 2 ay sonra alırım diye düşünüyorum.
KS KS Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 23 Kasım 2019 #13 ynhl dedi: Ukrayna olması lazım en düşük fiyat bu forumda alanlar var öyle. Genişletmek için tıkla... Üzgünüz, bu hesabın satın alma yetkisi bloke edilmiş. Lütfen müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Uyarısı geldi nasıl yapacağım VPN ile falan mi ? Artı 0 Eksi
ynhl dedi: Ukrayna olması lazım en düşük fiyat bu forumda alanlar var öyle. Genişletmek için tıkla... Üzgünüz, bu hesabın satın alma yetkisi bloke edilmiş. Lütfen müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Uyarısı geldi nasıl yapacağım VPN ile falan mi ?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #14 Konuma bakmanızı tavsiye ederim hocam. Artı 0 Eksi
ynhl Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #15 Yusuf Kacar dedi: Üzgünüz, bu hesabın satın alma yetkisi bloke edilmiş. Lütfen müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Uyarısı geldi nasıl yapacağım VPN ile falan mi ? Genişletmek için tıkla... vpn ile evet. ben almadım hem oyun sorunlu hem de bitirecek dünya kadar oyunum var sırada. Artı 0 Eksi
Yusuf Kacar dedi: Üzgünüz, bu hesabın satın alma yetkisi bloke edilmiş. Lütfen müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Uyarısı geldi nasıl yapacağım VPN ile falan mi ? Genişletmek için tıkla... vpn ile evet. ben almadım hem oyun sorunlu hem de bitirecek dünya kadar oyunum var sırada.
KS KS Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 23 Kasım 2019 #16 Peki hangi platformdan alayım rockstar games mi ? Epic games mi ? Artı 0 Eksi
ynhl Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #17 Epic Games izin vermiyor galiba vpn'e. Rockstar Launcher ile alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 23 Kasım 2019 #18 Hocam şuan Epic Games indirimde Rockstar Launcher üzerinden vpn ile almak ile aynı fiyata denk geliyor acaba Epic Games üzerinden mi alsam ? Artı 0 Eksi
Hocam şuan Epic Games indirimde Rockstar Launcher üzerinden vpn ile almak ile aynı fiyata denk geliyor acaba Epic Games üzerinden mi alsam ?
ynhl Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #19 fazla fark yok evet epicten al istersen Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Artı 0 Eksi