Ben RDR2 almıştım, düz oyunu bir süre oynadıktan sonra birçok şeyin mantığını kavrıyorsun, Online'a sonra geçtim. Ben de yeniyim ama sana biraz açıklayayım, daha bilgili birileri gelirse onlar daha detaylı açıklar zaten.
-Öncelikle altın çok değerli kozmetik ürünlere veya para ile alınabilecek ürünlere kesinlikle harcanmamalı.
-Altın kasmak için istasyonlarda bulunan el sallayan adam simgesine git, orada birkaç görev var, vagonu getir, malı götür vs. diye onları yap fakat görevi alır almaz kronometre başlat ve 9-12 dakika dolmadan görevi teslim etme (tabii süresi varsa yoksa 7 dakikalık görevi zaten 9 dakikada teslim edemezsin). Çünkü görevi erken vermek daha az ödül almana neden oluyor, 12. dakikaya kadar her 3 dakikada bir 0.08 altın ödül geliyor (0.08,0.16. 024. 0, 32) daha sonra 3 dakika için 0.04 ekleniyor en ideali bence ya 9 ya 12.
Böyle böyle 10 altın kasınca gidip bounty hunter mesleğini seç, daha sonra ödül avcılığına başla, ilan tahtalarında ödül avcılığı görevi al ve yap altın kasabileceğin en iyi yöntem bu, 15 altının olunca gidip traderlık açarsın avladığın hayvanları satarsın.
İtem tavsiyesi olarak 500$ olunca gidip mustang at al, stamina ve canı oldukça iyi hem de muadillerine göre ucuz.
Eyer olarak sana bir tane bedava eğer hakkı veriyor onu kullanabildiğin bir eyeri al daha sonra bounty hunter olunca orada başka bir eğer açılacak (esc>progress>roles>bounty hunterdan gidip eyeri açıp daha sonra alabilirsin)
Son olarak yakalanacak adamları her zaman canlı teslim etmeye çalış, ölü adamlar yarı para veriyor.