RDR 2 Online'da ne yapılmalı?

Umut Mermer

Kilopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar oyunum orijinal Rockstar Game Launcher'den oynuyorum singleplayer bitirdim GTA 5 hiç Online oynamadım. Oyunun Online mantığını ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve biraz oynadım. Para falan kasamadım hiç bilmiyorum, cidden video falan izleyin demeyin. Videolar çok uzun ve detaylı, oyunda cephanem bile yok neredeyse. Online da ve İngilizcem hiç yok, bir şey de anlamıyorum. Türkçe yama kurdum yama da açılmıyor, Online'da Türkçe yama kullanacağım ban riskini de göze alarak maalesef anlamadığım için beni aydınlatacak birileri var mı? Boşuna satın almış gibi hissediyorum :(

Dostum her ne kadar anlatsak anlatalım videonun yerini tutmayacaktır. Çok kaliteli rehberler var gerçekten hem oyunun İngilizce olmasını yeneceksin hem de meslek veya ince detayları öğreneceksin. Bir tarafta yazı okumak var bir tarafta görerek, dinleyerek ve uygulamalı tecrübe etmek var. Video izlemende ısrar ediyorum. Gerisi senin bileceğin iş. :)

Ben RDR2 almıştım, düz oyunu bir süre oynadıktan sonra birçok şeyin mantığını kavrıyorsun, Online'a sonra geçtim. Ben de yeniyim ama sana biraz açıklayayım, daha bilgili birileri gelirse onlar daha detaylı açıklar zaten.

-Öncelikle altın çok değerli kozmetik ürünlere veya para ile alınabilecek ürünlere kesinlikle harcanmamalı.
-Altın kasmak için istasyonlarda bulunan el sallayan adam simgesine git, orada birkaç görev var, vagonu getir, malı götür vs. diye onları yap fakat görevi alır almaz kronometre başlat ve 9-12 dakika dolmadan görevi teslim etme (tabii süresi varsa yoksa 7 dakikalık görevi zaten 9 dakikada teslim edemezsin). Çünkü görevi erken vermek daha az ödül almana neden oluyor, 12. dakikaya kadar her 3 dakikada bir 0.08 altın ödül geliyor (0.08,0.16.024.0, 32) daha sonra 3 dakika için 0.04 ekleniyor en ideali bence ya 9 ya 12.
Böyle böyle 10 altın kasınca gidip bounty hunter mesleğini seç, daha sonra ödül avcılığına başla, ilan tahtalarında ödül avcılığı görevi al ve yap altın kasabileceğin en iyi yöntem bu, 15 altının olunca gidip traderlık açarsın avladığın hayvanları satarsın.

İtem tavsiyesi olarak 500$ olunca gidip mustang at al, stamina ve canı oldukça iyi hem de muadillerine göre ucuz.
Eyer olarak sana bir tane bedava eğer hakkı veriyor onu kullanabildiğin bir eyeri al daha sonra bounty hunter olunca orada başka bir eğer açılacak (esc>progress>roles>bounty hunterdan gidip eyeri açıp daha sonra alabilirsin)

Son olarak yakalanacak adamları her zaman canlı teslim etmeye çalış, ölü adamlar yarı para veriyor.

Naturalist görevlerini yap ve hayvanları öldürme. Oyundaki hayvanları öldürmemek çok güzel. Trader görevlerini de hayvanları öldürmeden yapabilirsin hem. Bunun dışında yapılacak çok şey var. Mesela ben en son haritayı ezberlemek için uğraştım ve şu an harita ezberimde. Haritayı açmıyorum bile. Mark kullanmıyorum. Bu da güzel bir çaba.
Ayrıca ben her girdiğimde kıyafetlerimi değiştirip saçımı başımı, makyajımı yeniler öyle başlarım oyuna. En son Call to Arms vardı ondan da güzel para kazanmıştım. At olarak ta Gypsy Cob var Naturalist atı çok şirin bir at. Gerçeği de çok şirin. Bunların dışında işte Trader, Moonshiner, Collector gibi meslekler ve onların işleri var. Bounty Hunter'ı sevmiyorum ama genelde bir grupla oyuna girince mecbur o görevleri yapıyorsun.

Dostum her ne kadar anlatsak anlatalım videonun yerini tutmayacaktır. Çok kaliteli rehberler var gerçekten hem oyunun İngilizce olmasını yeneceksin hem de meslek veya ince detayları öğreneceksin. Bir tarafta yazı okumak var bir tarafta görerek, dinleyerek ve uygulamalı tecrübe etmek var. Video izlemende ısrar ediyorum. Gerisi senin bileceğin iş. :)

Ben RDR2 almıştım, düz oyunu bir süre oynadıktan sonra birçok şeyin mantığını kavrıyorsun, Online'a sonra geçtim. Ben de yeniyim ama sana biraz açıklayayım, daha bilgili birileri gelirse onlar daha detaylı açıklar zaten.

-Öncelikle altın çok değerli kozmetik ürünlere veya para ile alınabilecek ürünlere kesinlikle harcanmamalı.
-Altın kasmak için istasyonlarda bulunan el sallayan adam simgesine git, orada birkaç görev var, vagonu getir, malı götür vs. diye onları yap fakat görevi alır almaz kronometre başlat ve 9-12 dakika dolmadan görevi teslim etme (tabii süresi varsa yoksa 7 dakikalık görevi zaten 9 dakikada teslim edemezsin). Çünkü görevi erken vermek daha az ödül almana neden oluyor, 12. dakikaya kadar her 3 dakikada bir 0.08 altın ödül geliyor (0.08,0.16. 024. 0, 32) daha sonra 3 dakika için 0.04 ekleniyor en ideali bence ya 9 ya 12.
Böyle böyle 10 altın kasınca gidip bounty hunter mesleğini seç, daha sonra ödül avcılığına başla, ilan tahtalarında ödül avcılığı görevi al ve yap altın kasabileceğin en iyi yöntem bu, 15 altının olunca gidip traderlık açarsın avladığın hayvanları satarsın.

İtem tavsiyesi olarak 500$ olunca gidip mustang at al, stamina ve canı oldukça iyi hem de muadillerine göre ucuz.
Eyer olarak sana bir tane bedava eğer hakkı veriyor onu kullanabildiğin bir eyeri al daha sonra bounty hunter olunca orada başka bir eğer açılacak (esc>progress>roles>bounty hunterdan gidip eyeri açıp daha sonra alabilirsin)

Son olarak yakalanacak adamları her zaman canlı teslim etmeye çalış, ölü adamlar yarı para veriyor.

Naturalist görevlerini yap ve hayvanları öldürme. Oyundaki hayvanları öldürmemek çok güzel. Trader görevlerini de hayvanları öldürmeden yapabilirsin hem. Bunun dışında yapılacak çok şey var. Mesela ben en son haritayı ezberlemek için uğraştım ve şu an harita ezberimde. Haritayı açmıyorum bile. Mark kullanmıyorum. Bu da güzel bir çaba.
Ayrıca ben her girdiğimde kıyafetlerimi değiştirip saçımı başımı, makyajımı yeniler öyle başlarım oyuna. En son call to arms vardı ondan da güzel para kazanmıştım. At olarak da gypsy cob var naturalist ATI çok şirin bir at. Gerçeği de çok şirin. Bunların dışında işte trader, moonshiner, collector gibi meslekler ve onların işleri var. Bounty Hunter'ı sevmiyorum ama genelde bir grupla oyuna girince mecbur o görevleri yapıyorsun.

Teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımı olacak eminim dediklerinizi yapacağım bakalım neler olacak :D atılalım bir maceraya bir şey soracağım bu Free roam var bir de yanındakiler var onları da açıklayabilir misiniz rica etsem?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Onlar sanırım oyun içi etkinliklere veya görevlere yönlendiriyor. Bir nevi kısayol tuşu gibi düşünebilirsin. Free Roam ise zaten açık dünyada bir yere bırakıyor sizi. Yanlış hatırlamıyorsam böyle olmalı. Girip deneyebilirsin bir şey kaybetmezsin. :)

Onlar sanırım oyun içi etkinliklere veya görevlere yönlendiriyor. Bir nevi kısayol tuşu gibi düşünebilirsin. Free roam ise zaten açık dünyada bir yere bırakıyor sizi. Yanlış hatırlamıyorsam böyle olmalı. Girip deneyebilirsin bir şey kaybetmezsin. :)

Tamamdır teşekkür ediyorum :D

Yukarıda söylediğim gibi ben yeni başladım, fakat yanlış hatırlamıyorsam geçen call to arms a tıkladım, posta kutuma (kamptan veya posta ofisinden eriştiğin yer) 7-8 tane mektup geldi birini seçtim bir göreve attı beni, bir kasaba savunma görevi. 24, 32, 40. şeklinde adam geliyordu ve ben de onları öldürüp kasabayı savunmaya çalışıyordum.

Bloody money oyun içinden de ulaşabildiğin bir görev, haritada damla içinde bir dolar işarti olan yerlerden alınıyor, biraz zor olabiliyor görevler bir ekip ile yapmak gerekebiliyor.

Fakat oyunda hikaye görevleri var mümkünse ilk onlara başla, fakat onlar da 2 kişilik ekip ile yapılıyor bir arkadaş bulman gerekiyor, gayet güzel ödülleri oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı