RDR 2 Out of Memory hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

TheTUN4M4N

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
rtx 3050 (laptop)
İşlemci
i5 11000H
RDR 2 oynayayım diyorum oyuna girerken out of Memory diyor 3-4 kere falan oyunu açıp kapamam gerekiyor ve artık bıktım hatayı verdiğinde zevkim kaçıyor oyuna giresim gelmiyor sistem ayarlarından bellek kullanımını arttır dediler yaptım Vulkan dosyalarını sildim vs. her şeyi yaptım olmuyor oyuna ek dosya vs. falan mı atacağım veya başka çözümü var mı çünkü eskiden en azından 60 FPS giriyordu zaten şimdi girincede 70 FPS alıyorum ortalama ama out of Memory diyor.

Artı -1 Eksi
Hocam, arkadaşla Online gireceğiz ama hem bende hem de onda aynı hata çıkıyor, çözüm bulamadım. Sorunun sistemle alakası olduğunu düşünmüyorum arkadaşta 64 GB RAM ve 24 GB ekran kartı var ama o da bu hatayı alıyor.

Sorun RAM'de olabilir mi? RDR2 ağır oyun

Hocam problem RAM'de olsa zaten daha önce de giremezdim
Ben RDR 2'yi bitirdim üstüne 150 saat Online 200 saat offline oynadım fakat problem ondan sonra başladı zamanında bir mod indirmiştim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar çözüm bulabilen var mı bu çözüm yüzünden RDR 2 oynayamıyorum 800 TL boşa gitti ya ona üzülüyorum

Son düzenleme:
Hocam problem RAM'de olsa zaten daha önce de giremezdim.
Ben RDR 2'yi bitirdim üstüne 150 saat Online 200 saat offline oynadım fakat problem ondan sonra başladı zamanında bir mod indirmiştim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar çözüm bulabilen var mı bu çözüm yüzünden RDR 2 oynayamıyorum 800 TL boşa gitti ya ona üzülüyorum.

Oynama şeyi 2 saat geçmediyse iade dene yalvar moderatöre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı