Hikaye de ilerledikçe acayip para kazanıyorsunuz.Merhaba. İnternetteki videoları izledim. Glitchle para kasıyorlar fakat çoğu fixlenmiş. Nasıl para kasabilirim başka şekilde?
Hocam yedim parayı maalesef. Kelle avcılarına gitti çoğu para. Hikayenin sonuna yaklaştım. Şu an hiç param yok.Hikaye de ilerledikçe acayip para kazanıyorsunuz.
Onun dışında burda 1000 dolar varHikaye de ilerledikçe acayip para kazanıyorsunuz.
Ah be hocam attığım 2 video 2500 dolar iyi para yeterli olur mu ?Hocam yedim parayı maalesef. Kelle avcılarına gitti çoğu para. Hikayenin sonuna yaklaştım. Şu an hiç param yok.
Onun dışında burda 1000 dolar var
1500 dolarda burda.
Bir daha basılıyor bende yanlış yaptım arkasına geçip eski haline getirebilirsiniz.Hocam ilk yere gitmedim gideyim hemen. Fakat ikinci yere gitmiştim. Sonra düğmeleri yanlış sırayla bastığım için bir daha basılmıyor.Altın da gelmedi.
Onu aldım hocam.Bunların dışında At nalı tepesinin yakınında Limpany diye bir yer var orda yanmış Sherrif binasında 500 dolar var
Hocam +600 saat oynamış birisi olarak anlatıyorum sana. RDR2 Map | Interactive Map of Red Dead Redemption 2 Locations adresine git. Yanda Treasure Map var. Onları tek tek topla. Belirli bir sırası var ona göre. YT'den izlemek
istersen buyur. Spolier olmaması için bazı şeyleri es geçiyorum. Kafana takılan bir şey olursa, buradayım.
Dostum belirli altınlar var haritanın dört bir noktasında. Sen bunları direkt son kısma gidip alamıyorsun.Hocam pek anlamadım. Direkt altın yerlerini mi gösteriyor bu harita?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.