RDR 2 para nasıl kasılır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternetteki videoları izledim. Glitchle para kasıyorlar fakat çoğu fixlenmiş. Nasıl para kasabilirim başka şekilde?

Hikaye de ilerledikçe acayip para kazanıyorsunuz.
Onun dışında burda 1000 dolar var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1500 dolarda burda.

Hocam yedim parayı maalesef. Kelle avcılarına gitti çoğu para. Hikayenin sonuna yaklaştım. Şu an hiç param yok.
Ah be hocam attığım 2 video 2500 dolar iyi para yeterli olur mu ?

Onun dışında burda 1000 dolar var

1500 dolarda burda.

Hocam ilk yere gitmedim gideyim hemen. Fakat ikinci yere gitmiştim. Sonra düğmeleri yanlış sırayla bastığım için bir daha basılmıyor. :( Altın da gelmedi.

Hocam ilk yere gitmedim gideyim hemen. Fakat ikinci yere gitmiştim. Sonra düğmeleri yanlış sırayla bastığım için bir daha basılmıyor. :( Altın da gelmedi.
Bir daha basılıyor bende yanlış yaptım arkasına geçip eski haline getirebilirsiniz.

Bunların dışında At nalı tepesinin yakınında Limpany diye bir yer var orda yanmış Sherrif binasında 500 dolar var.

Hocam +600 saat oynamış birisi olarak anlatıyorum sana. RDR2 Map | Interactive Map of Red Dead Redemption 2 Locations adresine git. Yanda Treasure Map var. Onları tek tek topla. Belirli bir sırası var ona göre. YT'den izlemek
İstersen buyur.

Spolier olmaması için bazı şeyleri es geçiyorum. Kafana takılan bir şey olursa, buradayım.

EDİT: Glitch vs yapmana gerek yok hiçbir şekilde. Oyunda alabileceğin itemler sınırlı zaten, Onur seviyeni yüksek seviyelere çek, %20 gibi bir indirim oluyor bütün satın alımlarda. Direkt olarak düşük Honor başladıysan, Saint Deins'e git ve herkese selam ver. 20 dakika içerisinde makslanıyor. Sadece 1 kere ver ve sırasıyla her sokağı dolaş.

Hocam +600 saat oynamış birisi olarak anlatıyorum sana. RDR2 Map | Interactive Map of Red Dead Redemption 2 Locations adresine git. Yanda Treasure Map var. Onları tek tek topla. Belirli bir sırası var ona göre. YT'den izlemek
istersen buyur.
Spolier olmaması için bazı şeyleri es geçiyorum. Kafana takılan bir şey olursa, buradayım.

Hocam pek anlamadım. Direkt altın yerlerini mi gösteriyor bu harita?

Hocam pek anlamadım. Direkt altın yerlerini mi gösteriyor bu harita?
Dostum belirli altınlar var haritanın dört bir noktasında. Sen bunları direkt son kısma gidip alamıyorsun.

Landmarks of Riches Treasure Hunt. serisi var mesela. 4 tane yere gitmen gerekiyor. 1 2 3 4 diye sırasıyla git ve topla. Fast Travel ile daha hızlı gidersin bilgine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı