RDR 2 popüler kültür mü?

Bizim ülkemizde her şeyin bilmem nesini çıkarmak olduğu için her şey popüler kültüre düşüyor. Sizce RDR 2 popüler kültür mü?

Bence oyun çok güzel bir kovboy oyunu onun gibi bir kovboy oyunu görmedim kesinlikle hem fiyatına hem de gördüğü ilgiye değer.
Ama en sevdiğim oyunlar sırasında 1.ye koymam orası kesin.

Fanboylar tarafından evet ancak objektif bakarsak öyle bir oyun değil kesinlikle. Son derece kaliteli bir oyun türüne göre.

Bizim ülkemizde her şeyin bilmem nesini çıkarmak olduğu için her şey popüler kültüre düşüyor. Sizce RDR 2 popüler kültür mü?

Popüler kültür denilebilir bence. 2 defa bitirip gerçekten sevdiğim bir oyundur bunu da belirteyim ama belirli bir kitle oyunu çok abartıyor. Tamam güncel oyunlar içerisinde önemli bir yerde eksiklerini ve hatalarını kabullenmiyor bahsettiğim kitle.

Benim zerre sevemediğim bir oyun. 3-4 kez baştan başlayıp bir süre sonra bıkkınlık getirdiği için bıraktım. Yaşadıklarımı insanlara aktardığımda hayatında oynadığı tek oyun PUBG Mobile olan, Instagram'da "aha RDR2 güzelmiş" deyip ortama gereksiz bilgi satan NPC'lerden küfür yedim.

Oyun bence sıkıcı ve aşırı yavaş, insanlar tarafından abartıldığını düşünüyorum. Hikayesi gerçekten iyi ama ben film izlemiyorum, oyun oynuyorum. O kütük kontrollerle oynaması aşırı sıkıcı geliyor.
Oyun hakkındaki yorumum dışında bence evet, RDR2 artık popüler kültür olmuş durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı