RDR 2 popüler kültür mü?

adam "bence" demiş zaten popüler kültür olduğunu bu yorumla doğrulamışsın fikre hemen atlayıp laf atıyorsunuz.
Adama laf ettim mi ben o mesajımda? Türüne göre tasarlanmış bir oyun dedim bana normal geliyor. Vahşi batı türünde oyun sevmeyene bir şey demem kendi kararıdır zevki farklıdır.

Bizim ülkemizde her şeyin bilmem nesini çıkarmak olduğu için her şey popüler kültüre düşüyor. Sizce RDR 2 popüler kültür mü?

Hikayesi karakterlerinin hikayeleri haricinde detay kasılmış gerçekcilik için oynanış feda edilmiş bir oyun RDR2 fan boyları 10 yaşındaki çocuklar oluyorlar genelde kendi değerinin bu kadar fazla savunmamışlardır RDR2'yi savunuyorlar oyunlardaki hikayeyi seviyorsan oynanışı pek bakmıyorsan bu oyun senin için tarihin en iyi oyunu olabiliyor fakat hikaye tamam olsun ama oynanışta olsun diyorsan tebrikler senin için RDR2 tarihteki en berbat oyun.

Hikayesi karakterlerinin hikayeleri haricinde detay kasılmış gerçekcilik için oynanış feda edilmiş bir oyun RDR2 fan boyları 10 yaşındaki çocuklar oluyorlar genelde kendi değerinin bu kadar fazla savunmamışlardır RDR2'yi savunuyorlar oyunlardaki hikayeyi seviyorsan oynanışı pek bakmıyorsan bu oyun senin için tarihin en iyi oyunu olabiliyor fakat hikaye tamam olsun ama oynanışta olsun diyorsan tebrikler senin için RDR2 tarihteki en berbat oyun.
Oynanışı çok mu sıkıcı?

Oynanışı çok mu sıkıcı?

Değil ama sıradan mesela ben oynarken 1 klavye parçaladım nedeni benim atım 2 ağacın arasından geçemiyor kontrolü kendisi alıyor istemediğim yoldan gidiyor mesela adam benim dibime girmiş sol tık basıyorum adam direk ölsün özel animasyon yerine normal ateş ediyor eee adamda ölmüyor ölüp ölüp duruyorum oyundaki tek arac atlar eee sen buna iyi bir oynanış sunmasan benden oyun çok iyi olmuş harika dememi bekleme rezalet ötesi bir oynanışı var.

Bu kısmı anlayamadım, yani başka hangi araç olabilirdi ki? Kasıt eşek falan mı?

Dostum oyundaki tek araclar atlar tamamı sen buna iyi bir oynanış eklememişsin kötü bir oynanış kafayı yiyorsun yerde bir taş var üzerinden atlamak yerine etrafından dolanıyor at oyun sana asıl kontrolü salmıyor ki.

Dostum oyundaki tek araclar atlar tamamı sen buna iyi bir oynanış eklememişsin kötü bir oynanış kafayı yiyorsun yerde bir taş var üzerinden atlamak yerine etrafından dolanıyor at oyun sana asıl kontrolü salmıyor ki.
Onun ayarı vardı sanırım tam olarak hatırlamıyorum. Evet, kontrolü salmaması sinir bozucu. Ancak oyundaki tek araç atlar derken neyi kastediyorsun merak ettim. Başka araçta mı olması gerekiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı