EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar bu problem artık canımı sıkmaya başladı. Bi türlü çözüm bulamadım. Fikri olan var mı neden böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2019
Arkadaşlar bu problem artık canımı sıkmaya başladı. Bi türlü çözüm bulamadım. Fikri olan var mı neden böyle?
Çözüm EvieFrye 10 Ekim 2019 Recep Baltaş dedi: Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında. Genişletmek için tıkla... Evet eminim, böyle çalıştırıyorum. Çok Garip. Launcher'a VPN kullanarak girdim ve sonuç :
Recep Baltaş dedi: Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında. Genişletmek için tıkla... Evet eminim, böyle çalıştırıyorum. Çok Garip. Launcher'a VPN kullanarak girdim ve sonuç :
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ekim 2019 #2 Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında. Artı 0 Eksi
Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında.
KS KS EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında. Genişletmek için tıkla... Evet eminim, böyle çalıştırıyorum. Çok Garip. Launcher'a VPN kullanarak girdim ve sonuç : Son düzenleme: 10 Ekim 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Programı LauncherPatcher ile çalıştırdığından emin ol. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher altında. Genişletmek için tıkla... Evet eminim, böyle çalıştırıyorum. Çok Garip. Launcher'a VPN kullanarak girdim ve sonuç :
istanbul3490 Centipat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 1 10 Ekim 2019 #4 Dostum aynı sorun bende de var, çözebildin mi? RDR2 alacağım alamadım. Çıldıracağım bir de hangi VPN kullandın yazar mısın? Artı 0 Eksi
Dostum aynı sorun bende de var, çözebildin mi? RDR2 alacağım alamadım. Çıldıracağım bir de hangi VPN kullandın yazar mısın?
KS KS EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #5 istanbul3490 dedi: dostum aynı sorun bende de var çözebildin mi rdr2 alacağım alamadım çıldıracağım birde hangi vpn kullandın yazarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Bölgeye ait bi durum bu. VPN olarak Urban VPN kullandım. Artı 0 Eksi
istanbul3490 dedi: dostum aynı sorun bende de var çözebildin mi rdr2 alacağım alamadım çıldıracağım birde hangi vpn kullandın yazarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Bölgeye ait bi durum bu. VPN olarak Urban VPN kullandım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ekim 2019 #6 ISS'niz nedir? Yani sorun Azerbaycan'da olmanız imiş. Artı 0 Eksi
KS KS EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #7 Recep Baltaş dedi: ISS'niz nedir? Yani sorun Azerbaycan'da olmanız imiş. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Vakit ayırıp konuma baktığınız için ayriyetten de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: ISS'niz nedir? Yani sorun Azerbaycan'da olmanız imiş. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Vakit ayırıp konuma baktığınız için ayriyetten de teşekkür ederim
Umutcann065 Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 3 7 Mayıs 2020 #8 Ben VPN deniyorum ama olmadı GTA V satıl gözüküyor ama oyunum var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi