Adil Atasever Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 84 6 Kasım 2019 #1 Bu hata ile karşılaşıyorum. Bütün çözümleri denedim, olmadı. Önerisi olan var mı?
Çözüm ardayzr 6 Kasım 2019 Adil Atasever dedi: Bu hata ile karşılaşıyorum. Bütün çözümleri denedim, olmadı. Önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS sürümümü düşürdüm, düzeldi. Siz de bir deneyin.
Adil Atasever dedi: Bu hata ile karşılaşıyorum. Bütün çözümleri denedim, olmadı. Önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS sürümümü düşürdüm, düzeldi. Siz de bir deneyin.
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #11 Adil Atasever dedi: BIOS düşürmek istemiyorum açıkcası. Genişletmek için tıkla... Aslında bende yapmak istemiyorum ama, kimseden resmi bir açıklama yapılmıyor, atılan Ticket'lara düzgün cevaplar verilmiyor. Artı 0 Eksi
Adil Atasever dedi: BIOS düşürmek istemiyorum açıkcası. Genişletmek için tıkla... Aslında bende yapmak istemiyorum ama, kimseden resmi bir açıklama yapılmıyor, atılan Ticket'lara düzgün cevaplar verilmiyor.
A Asım Aşar Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #12 BIOS'u F40'a geri yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. PC'dede anormal bir sorun yok. Oyunda sorunsuz çalışıyor 75 Ultra'da oynadım dün gece. Artı 0 Eksi
BIOS'u F40'a geri yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. PC'dede anormal bir sorun yok. Oyunda sorunsuz çalışıyor 75 Ultra'da oynadım dün gece.
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #13 Asım Aşar dedi: BIOS'u F40'a geri yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. PC'dede anormal bir sorun yok. Oyunda sorunsuz çalışıyor 75 Ultra'da oynadım dün gece. Genişletmek için tıkla... Anakartın B450 S2H değil mi? Birini arıyordum güncelleyip çalıştıran. Artı 0 Eksi
Asım Aşar dedi: BIOS'u F40'a geri yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. PC'dede anormal bir sorun yok. Oyunda sorunsuz çalışıyor 75 Ultra'da oynadım dün gece. Genişletmek için tıkla... Anakartın B450 S2H değil mi? Birini arıyordum güncelleyip çalıştıran.
A Asım Aşar Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #14 Caros07 dedi: Anakartın B450 S2H değil mi? Birini arıyordum güncelleyip çalıştıran. Genişletmek için tıkla... Evet Gigabyte B450M SH2 siteden indirdim flasha attım BIOS'dan Update yaptım kolay yani. Artı 0 Eksi
Caros07 dedi: Anakartın B450 S2H değil mi? Birini arıyordum güncelleyip çalıştıran. Genişletmek için tıkla... Evet Gigabyte B450M SH2 siteden indirdim flasha attım BIOS'dan Update yaptım kolay yani.
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #15 Asım Aşar dedi: Evet Gigabyte B450M SH2 siteden indirdim flasha attım BIOS'dan Update yaptım kolay yani. Genişletmek için tıkla... Ben Gigabyte'tın yaptığı @Bios programı ile yapıyorum. Daha kolay oluyor. Artı 0 Eksi
Asım Aşar dedi: Evet Gigabyte B450M SH2 siteden indirdim flasha attım BIOS'dan Update yaptım kolay yani. Genişletmek için tıkla... Ben Gigabyte'tın yaptığı @Bios programı ile yapıyorum. Daha kolay oluyor.
KS KS Adil Atasever Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 84 9 Kasım 2019 #16 Son güncelleme ile bendeki sorun çözüldü, sağlıklı çalışıyor. Artı 0 Eksi