RDR 2 RP nasıl yapılır?

denizk44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. RDR2'de FiveM gibi RP yapmak istiyorum fakat internette araştırdım, bulamadım. Ve nasıl gireceğimi de bulamadım? Varsa RP sunucusu paylaşırsanız sevinirim. Bir de RP sunucularına girmek için RDR 2 yeterli mi yoksa Online'ı almamız gerekiyor mu?

Merhaba. RDR2'de FiveM gibi RP yapmak istiyorum fakat internette araştırdım, bulamadım. Ve nasıl gireceğimi de bulamadım? Varsa RP sunucusu paylaşırsanız sevinirim. Bir de RP sunucularına girmek için RDR 2 yeterli mi yoksa Online'ı almamız gerekiyor mu?
Red dead redemption 2 satın alınca hem asıl oyunu hemde online modu elde etmiş oluyorsun fakat red dead online alırsan sadece online girebiliyorsun hikaye moduna giremiyorsun

piyasada sunucu kalmadı. Tek tük sunucular kaldı öncelikle sen nasıl bir sunucu arıyorsun ki gunrp, sosyalrp, lowrp veya idare edecek bir sunucu mu arıyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı