RDR 2 RX 5500XT sistemde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Furkanx

Hectopat
Daha fazla  
sistem özelliklerim
-AMD B450M S2H V2
-RX 5500XT 8 GB.
-AMD Ryzen 3500.
-3200 MHz 8x2 RAM.
-Adata 480 GB SSD

Öncelikle merhabalar. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerine baktığım zaman oyunu oynamam için yeterli gözüküyor.
Fakat oyunu yüksek veya Ultra ayarlarda oynamak istediğim zaman 35-50 arasında FPS alıyorum.
Ekran kartımın sürücüsü de güncel sebebini anlamış değilim. Sorun neden kaynaklı olabilir?

@Furkanx normal değerler alıyorsun. Ben de aynı kartı kullanıyordum, videomdaki optimizasyon ayarını birebir uygularsan hem görüntü kalitesi iyi olur hem de 60+ FPS oynarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerilen sistem gereksinimleri genelde med. ayarlarda oynayabilmeniz içindir.
Tamamdır teşekkürler şimdi daha iyi anladım.
@Furkanx normal değerler alıyorsun. Ben de aynı kartı kullanıyordum, videomdaki optimizasyon ayarını birebir uygularsan hem görüntü kalitesi iyi olur hem de 60+ FPS oynarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videon çok yardımcı oldu teşekkürler dostum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı