Çözüldü RDR 2 satın alınırsa online oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet. Hikaye oynamak istemiyorsan Online şu an çok ucuz.

Ben Red Dead Online çıktıktan sonra RDR 2 aldığımız zaman Red Dead Online'ı tekrar satın almamız gerek diye anlamıştım. RDR Online fiyatı artmadan satın aldım ama RDR 2 satın aldığım zaman RDR Online oynayabiliyormuşum.

Ben Red Dead Online çıktıktan sonra RDR 2 aldığımız zaman Red Dead Online'ı tekrar satın almamız gerek diye anlamıştım. RDR Online fiyatı artmadan satın aldım ama RDR 2 satın aldığım zaman RDR Online oynayabiliyormuşum.

İlla hikayeyi oynamak istiyorsan al ama sadece Online 160 TL'den 40 TL'ye düştü şu an Steam de.

RDR 2 satın alırsam Online oynayabilir miyim? Yoksa Online oynamak için Red Dead Online'ı ayrı olarak satın alınır mı?

RDR 2 satın alınca hem Online hem story oynarsın. Steam üzerinden alırsan problem olursa iade de edebilirsin öyle bir seçeneği var üstelik diğer sitelere göre. Oyun kırıldı gerçi ama verdiğin paraya deyecek orjinalde hiçbir sıkıntı çıkmıyor oyunda.

RDR 2 satın alınca hem Online hem story oynarsın. Steam üzerinden alırsan problem olursa iade de edebilirsin öyle bir seçeneği var üstelik diğer sitelere göre. Oyun kırıldı gerçi ama verdiğin paraya deyecek orjinalde hiçbir sıkıntı çıkmıyor oyunda.

Epic Games'den orijinal RDR alırsam bana RDR2 Online verilir mi?

Peki hocam Epic Games'ten alırsak nasıl olacak bu işler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı