Güncelleme vs. vermeyeceğini açıkladı 1-2 hafta önce Rockstar. Yani öyle ölü ve atıl duracak, bir süre sonra da kapanır zaten.
Güncelleme gelmemesi kapanacağı anlamı gelmezki.
Güncelleme vs. vermeyeceğini açıkladı 1-2 hafta önce Rockstar. Yani öyle ölü ve atıl duracak, bir süre sonra da kapanır zaten.
Güncelleme gelmemesi kapanacağı anlamı gelmezki.
Oyunda oyuncu yok, Rockstar gelecek görmediğini daha 2021'de açıkladı. Siz bilirsiniz, almak istiyorsanız online alabilirsiniz ben paranız gitmesin diye söyledim. GTA gibi içerikler beklemeyin yani.Sadece yeni şeyler eklemeyi kesecekler bu hata mı evet bence büyük bir hata ama bir yandan da GTA serisinin yeni oyunu yapılıyor ve bu büyük bir oyun o yüzden pek bir şey diyesim gelmiyor ama yazık oldu güzelim oyuna.
Oyunda oyuncu yok, Rockstar gelecek görmediğini daha 2021'de açıkladı. Siz bilirsiniz, almak istiyorsanız Online alabilirsiniz ben paranız gitmesin diye söyledim. GTA gibi içerikler beklemeyin yani.
Dostum büyük güncelleme yüzde 60 ını 4 ayda yaptıysalar yüzde 40 ını 1 yıl içinde bitirirler rockstar büyük firma gta odaklandilar ama rdr 1 sene sonra güncelleme gelir.Güncelleme vs. vermeyeceğini açıkladı 1-2 hafta önce Rockstar. Yani öyle ölü ve atıl duracak, bir süre sonra da kapanır zaten.
Konu hakkında açıklama var. Bu uydurulan bir şey değil.Dostum büyük güncelleme yüzde 60 ını 4 ayda yaptıysalar yüzde 40 ını 1 yıl içinde bitirirler rockstar büyük firma gta odaklandilar ama rdr 1 sene sonra güncelleme gelir.
Konu hakkında açıklama var. Bu uydurulan bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.