RDR 2 save dosyası nasıl saklanır?

764078

Picopat
Steam üzerinden RDR 2 oynuyorum. Bilgisayara format atacağım. Steam Cloud veya Rockstar'ın kendi Cloud sistemi dosyalarımı koruyabilir sanırım. Fakat işimi garantiye almak için formattan önce save dosyalarını saklamak istiyorum. Kayıtlarımı korumak için saklamam gereken save dosyasını bulamadım. Tam olarak hangi dosyaları saklamalıyım acaba?

İnternette bunu buldum:
C:\Users\Your Username\ Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\Hexadecimal Number.
İşi sağlama almak için ben hem hexadecimal numberi hem de profilesi yedeklerdim.

İşi sağlama almak için ben hem hexadecimal numberi hem de profilesi yedeklerdim.
Hexadecimal Number diye bir dosya yok hocam. Profiles dosyasına girdiğimde, numara ve harflerden oluşan bir dosya var. Büyük ihtimalle ona hexadecimal number deniyor sanırım. Bu yüzden onu saklayıp deneyeceğim. Doğru olup olmadığını formattan sonra burada paylaşırım, diğer arkadaşların da görebilmesi için.

Büyük ihtimalle dediğiniz gibidir. Benim tavsiyem hem o sayılarla olan dosyayı hem de direk profiles klasörünü ayrı ayrı yedeklemeniz olacaktır. Sağlama almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…