Öncelikle selamünaleyküm, RDR2 oynayacağım tekrara başladım ama chapter 2 geçmek için son 2 görevim vardı ve oyunu bitirdiğim save geçtiğimde oto kayıt kaydetmemişti.
Sonra bir konu açtım bana bir save attı için yoktu ama bu savede özel şeyler olduğunu belirtti ama nasıl kuracağımı bilmiyorum hem de chapter 2'nin görevlerini yapmış bir kişi varsa atablir mi bir save? Ama büyük sorunum nasıl kuracağım?
This is a save file for chapter 2 with some missions already finished. Only the first few missions are completed because they're basically tutorial missions that show you how the game works and I get
www.nexusmods.com
Bunu indirin ardından:
C:\Users\<name>\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\
İndirdiğiniz dosyayı/dosyanın içerisindekileri yukarıdaki dosya konumuna atın, oyuna giriş yaptığınızda save görünecektir.
This is a save file for chapter 2 with some missions already finished. Only the first few missions are completed because they're basically tutorial missions that show you how the game works and I get
www.nexusmods.com
Bunu indirin ardından:
İndirdiğiniz dosyayı/dosyanın içerisindekileri yukarıdaki dosya konumuna atın, oyuna giriş yaptığınızda save görünecektir.
www.nexusmods.com
Bunu indirin ardından:
He son sorum olacak senin attığın bu savede görevler var mıdır bende bir tane save indirdim onun içinde tüm harita açık sonra at falan var herhalde öyle bir şeyler ona göre szin attığnız save kullanacağım.
He son sorum olacak senin attığın bu savede görevler var mıdır bende bir tane save indirdim onun içinde tüm harita açık sonra at falan var herhalde öyle bir şeyler ona göre szin attığnız save kullanacağım.