OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 2 Temmuz 2023 #1 RDR 2'de arkadaşlar sprint koşu vs yaparken basılı tutmak parmağımı ağrıtıyor. Onu nasıl değiştirebilirim basılı tuttan aç kapaya? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
RDR 2'de arkadaşlar sprint koşu vs yaparken basılı tutmak parmağımı ağrıtıyor. Onu nasıl değiştirebilirim basılı tuttan aç kapaya?
Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 RDR 2 de neredeyse hiç koşmadım o kadar mükemmel bir oyun ki yürümesi bile sarıyor. Artı 0 Eksi
KS KS OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 2 Temmuz 2023 #3 Mr.Whıte1 dedi: RDR 2 de neredeyse hiç koşmadım o kadar mükemmel bir oyun ki yürümesi bile sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye moduna yeni başladım oyunuda yeni aldım attan silah nasıl alıyoruz. Mr.Whıte1 dedi: RDR 2 de neredeyse hiç koşmadım o kadar mükemmel bir oyun ki yürümesi bile sarıyor. Genişletmek için tıkla... Atın üstündeyken falan sadece bastığımda hızlansa olmuyor mu hocam. Artı 0 Eksi
Mr.Whıte1 dedi: RDR 2 de neredeyse hiç koşmadım o kadar mükemmel bir oyun ki yürümesi bile sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye moduna yeni başladım oyunuda yeni aldım attan silah nasıl alıyoruz. Mr.Whıte1 dedi: RDR 2 de neredeyse hiç koşmadım o kadar mükemmel bir oyun ki yürümesi bile sarıyor. Genişletmek için tıkla... Atın üstündeyken falan sadece bastığımda hızlansa olmuyor mu hocam.
Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Hocam bende PC olmadığı için pek bir bilgim yok ara sıra interten cafede oynuyorum. Artı 0 Eksi
KS KS OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 2 Temmuz 2023 #5 Mr.Whıte1 dedi: Hocam bende PC olmadığı için pek bir bilgim yok ara sıra interten cafede oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Artı 0 Eksi
Mr.Whıte1 dedi: Hocam bende PC olmadığı için pek bir bilgim yok ara sıra interten cafede oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.