Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 18 Şubat 2023 #1 Merhab arkadaşlar ben şu an Chapter 3'teyim. Beyaz benekli Missouri Fox Trotter var fakat ben Micah'ın sahip olduğu Siyah Missori Fox'u almak istiyorum. Acaba nasıl alabilirim?
Merhab arkadaşlar ben şu an Chapter 3'teyim. Beyaz benekli Missouri Fox Trotter var fakat ben Micah'ın sahip olduğu Siyah Missori Fox'u almak istiyorum. Acaba nasıl alabilirim?
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 514 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Bilmiyorum ama siyah Arap atı nasıl alınır onu biliyorum. Artı -1 Eksi
KS KS Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 18 Şubat 2023 #3 Kozuki_ali dedi: Bilmiyorum ama siyah Arap atı nasıl alınır onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende zaten siyah Arap atı var şu an onu kullanıyorum fakat siyah fox trotter ı çok beğendim fakat hiçbir şekilde alamıyorum Online da bile yok. Artı 0 Eksi
Kozuki_ali dedi: Bilmiyorum ama siyah Arap atı nasıl alınır onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende zaten siyah Arap atı var şu an onu kullanıyorum fakat siyah fox trotter ı çok beğendim fakat hiçbir şekilde alamıyorum Online da bile yok.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 18 Şubat 2023 #4 Modu varsa kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dutch Plan Der Linde Femtopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 35 19 Şubat 2023 #5 Micah'ın atı ona özel tıpatıp aynısı yok. Ona benzer olarak siyah Arap atı ya da siyah Kentucky dağ atı alabilirsin Artı 0 Eksi
Micah'ın atı ona özel tıpatıp aynısı yok. Ona benzer olarak siyah Arap atı ya da siyah Kentucky dağ atı alabilirsin
KS KS Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 19 Şubat 2023 #6 Dutch Plan Der Linde dedi: Micah'ın ATI ona özel tıpatıp aynısı yok. Ona benzer olarak siyah Arap atı'ya da siyah kentucky dağ ATI alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Story modda anlarım fakat Online da alınması gerek bence. Artı 0 Eksi
Dutch Plan Der Linde dedi: Micah'ın ATI ona özel tıpatıp aynısı yok. Ona benzer olarak siyah Arap atı'ya da siyah kentucky dağ ATI alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Story modda anlarım fakat Online da alınması gerek bence.