RDR 2, Legendry Fox nasıl öldürülür?

batuggg35

Decapat
Daha fazla  
Ben ve arkadaşım bir tane legendry hayvanı öldürmek istiyoruz her şeyi yaptık işte iksirlerine kadar alınması gereken her şeyi aldık. Mapta hayvanın spawnlandığı o saatte gittiğimzide hayvanı bulamıyoruz.
Bir 2-3 saattir arıyoruz her yeri ezberledim artık.
Nasıl öldüreceğiz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ve arkadaşım bir tane legendry hayvanı öldürmek istiyoruz her şeyi yaptık işte iksirlerine kadar alınması gereken her şeyi aldık. Mapta hayvanın spawnlandığı o saatte gittiğimzide hayvanı bulamıyoruz.
Bir 2-3 saattir arıyoruz her yeri ezberledim artık.
Nasıl öldüreceğiz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Chapter kaç? Ve spawnlandığı yerin etrafında dolaş mesaj gelir zaten bazen gösterdiği konumun hemen üstünde çıkmıyor birkaç kere daha kamp yap ve ateş vs. etme. Fotoda çizdiğim dairenin içindeki yerlerde dolaş. İllaki çıkar yani olmazsa oyun da biraz ana görev ve yan görev yap.

Dosya Ekleri

• scarlet.png
    scarlet.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Chapter kaç? Ve spawnlandığı yerin etrafında dolaş mesaj gelir zaten bazen gösterdiği konumun hemen üstünde çıkmıyor birkaç kere daha kamp yap ve ateş vs. etme. Fotoda çizdiğim dairenin içindeki yerlerde dolaş. İllaki çıkar yani olmazsa oyun da biraz ana görev ve yan görev yap.
kanka online da diyorum storyde ztn bitirdim onları falan yaptım da online da daha zor

Online oynamadım fakat hikaye modunda dead eye ile izleri görüp, odaklanabiliyordun. Bir de öyle dene eğer online mode için de geçerliyse dead eye.

Online oynamadım fakat hikaye modunda Dead Eye ile izleri görüp, odaklanabiliyordun. Bir de öyle dene eğer Online mode için de geçerliyse Dead Eye.

Eyvallah hacı ayarladık saatleri oluyormuş o saatler icinde hava durumuna uygun bir sekilde oraya gidicekmissin iksirleri falan var aşırı karısık YT'den bakıp ayarladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı