RDR 2 smoking complate modu nasıl kurulur?

Muhammed5454

Centipat
Yer
Türkiye/Sakarya/Hendek
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Laptop GPU
Ryzen 9 8945 HX
32 GB RAM
1 TB SSD
Monitör Özellikleri:2560X1600 300 Hz
Mouse:Steelseries Rival 3
Kulaklık:Steelseries Artic 1
MausePad:Logitech 40x30
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben RDR 2 için smoking complate Mod'u kuracaktım ama YouTube'da anlaşılır bir video bulamadım ve kuramadım. Nasıl kuracağım bu modu yardımcı olur musunuz? Bilen varsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, ben RDR 2 için smoking complate Mod'u kuracaktım ama YouTube'da anlaşılır bir video bulamadım ve kuramadım. Nasıl kuracağım bu modu yardımcı olur musunuz? Bilen varsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba hocam. Oyunun ana dizinine bu dosyaları atarsanız kurulacaktır.

1763585336876.png

Oyununun ana dizininde version.dll diye bir dosya olması gerekiyor kontrol eder misiniz?

Hocam ben daha önce Türkçe yama ve Rampage trainer kurmuştum o yüzden bende script hook var ancak version.dll diye bir dosya göremedim.

Dosya Ekleri

• 1763585527914.png
    1763585527914.png
    49,8 KB · Görüntüleme: 2
Hocam ben daha önce Türkçe yama ve Rampage trainer kurmuştum o yüzden bende script hook var ancak version.dll diye bir dosya göremedim.

Hocam bunu indirip içindeki version.dll dosyasını ana dizine atıp deneyin bir de. Oyuna girip modun çalışması için gerekli olan tuşa bastınız mı? Sanırsam ı tuşuydu. Bu arada bu link çalışmaz ise yeni bir link atabilirim. Bu dediklerimin hiçbiri olmazsa https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/76-lennys-mod-loader-rdr/ son çare olarak bunu kurabilirsiniz. Lml adlı klasörü oyunun ana dizinine atacaksınız.

Son düzenleme:
Hocam sizde lenny mod downloader var mı?

Ben genellikle aldığım modları RDR2 mods sitesinden alıyordum bir tane video vardı anlatan bakayım bulunca yazarım.

Yabancı videosunu bulamadım ama Türkçe anlatmış birisi kuracağınız modu script hooker ve lml ile kuracaksınız kurcağınız her modda işe yarar

Ben genellikle aldığım modları RDR2 mods sitesinden alıyordum bir tane video vardı anlatan bakayım bulunca yazarım.

Yabancı videosunu bulamadım ama Türkçe anlatmış birisi kuracağınız modu script hooker ve lml ile kuracaksınız kurcağınız her modda işe yarar.

İndirdiğiniz modu oyun dosyasına attıktan sonra lenny mod downloader ile oyuna entegre ediyorsunuz kısaca böyle ama şunu belirteyim mod kurduktan sonra Online giremezsiniz o modu silmeniz ya da aktfiliğini kapatmanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı