RDR 2 sokağa çıkma yasağı nasıl düzeltilir?

yusu.w

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben RDR2 oynarken Valentine'de fark etmeden biraz fazla suç işledim ve federaller orada sokağa çıkma yasağı başlattılar. Buraya kadar sıkıntı yok ama benim mermim bitti ve silahtar sadece orada var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar merhaba. Ben RDR2 oynarken Valentine'de fark etmeden biraz fazla suç işledim ve federaller orada sokağa çıkma yasağı başlattılar. Buraya kadar sıkıntı yok ama benim mermim bitti ve silahtar sadece orada var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Hocam galiba posthanelerden ücret karşılığında cezanı ödeyebiliyorsun belki öyle yapınca düzelir.

"Biraz fazla" hafif kalmış hocam sanki :D Postaneden başına konan ödülü ödemen gerekiyor.

Zaten şu bizim Micah'ı kurtarınca bayağı yükseldi. Sonra 4-5 kavga falan başlattım. Dükkan falan soydum 2 tane. 2. dükkanı soyduktan sonra öldüm mermi bittiği için. Öldükten sonra artık sokağa çıkma yasağı var diye bildirim geldi.

Zaten şu bizim Micah'ı kurtarınca bayağı yükseldi. Sonra 4-5 kavga falan başlattım. Dükkan falan soydum 2 tane. 2. dükkanı soyduktan sonra öldüm mermi bittiği için. Öldükten sonra artık sokağa çıkma yasağı var diye bildirim geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı