bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.820 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #41 Zikkeci dedi: Ben gizemi çok seviyorum AC serisi ilk oyunları şu ana kadar oynadiğim en iyi seri tabi bu kişisel bir şey gizem ve tarihe merakımdan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman kişisel bir şey olduğunu kabullenin artık. H2onyaa dedi: Sadece gow bioshock ve tomb raidere katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metro serisi de çok güzeldir atmosferi ile. Dishonered 1'de güzel oyundur.
Zikkeci dedi: Ben gizemi çok seviyorum AC serisi ilk oyunları şu ana kadar oynadiğim en iyi seri tabi bu kişisel bir şey gizem ve tarihe merakımdan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman kişisel bir şey olduğunu kabullenin artık. H2onyaa dedi: Sadece gow bioshock ve tomb raidere katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metro serisi de çok güzeldir atmosferi ile. Dishonered 1'de güzel oyundur.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 27 Kasım 2022 #42 bonz dedi: Hocam o zaman kişisel bir şey olduğunu kabullenin artık. Genişletmek için tıkla... Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani.
bonz dedi: Hocam o zaman kişisel bir şey olduğunu kabullenin artık. Genişletmek için tıkla... Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Kasım 2022 #43 Zikkeci dedi: Fena sayılmaz ama eh işte LoL kadar olmasa da. Genişletmek için tıkla... bonz dedi: Söyleyin de o güzelim oyunları oynayalım Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaş net troll ya. Gece gece boş tartışma çıkarmış. Şu cümlesi belli ediyor.
Zikkeci dedi: Fena sayılmaz ama eh işte LoL kadar olmasa da. Genişletmek için tıkla... bonz dedi: Söyleyin de o güzelim oyunları oynayalım Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaş net troll ya. Gece gece boş tartışma çıkarmış. Şu cümlesi belli ediyor.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #44 Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Oyunun teması öyle ama.
Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Oyunun teması öyle ama.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.820 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #45 Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Bir oyun hantal olunca kötü olmuyor keşke bunu algılasanız 455146 dedi: Hocam bu arkadaş net troll ya. Gece gece boş tartışma çıkarmış. Şu cümlesi belli ediyor. Genişletmek için tıkla... Troll değilse çok komik olur yalnız
Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Bir oyun hantal olunca kötü olmuyor keşke bunu algılasanız 455146 dedi: Hocam bu arkadaş net troll ya. Gece gece boş tartışma çıkarmış. Şu cümlesi belli ediyor. Genişletmek için tıkla... Troll değilse çok komik olur yalnız
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #46 H2onyaa dedi: Oyunun teması öyle ama. Genişletmek için tıkla... O kadar yavas ise trainer kurup oyunu hızlandır ne diyeyim.
H2onyaa dedi: Oyunun teması öyle ama. Genişletmek için tıkla... O kadar yavas ise trainer kurup oyunu hızlandır ne diyeyim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.820 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #47 @Zikkeci Steam hesabını atar mısın? Merak ettim.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #48 H2onyaa dedi: O kadar yavas ise trainer kurup oyunu hızlandır ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Genişletmek için tıkla... Oyunu 300 saat oynadım hantallığı hiç batmadı bana mesela.
H2onyaa dedi: O kadar yavas ise trainer kurup oyunu hızlandır ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Genişletmek için tıkla... Oyunu 300 saat oynadım hantallığı hiç batmadı bana mesela.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.820 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #49 H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Genişletmek için tıkla... Kesinlike katılıyorum. Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Skyrim hakkında fikriniz nedir?
H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Genişletmek için tıkla... Kesinlike katılıyorum. Zikkeci dedi: Kışisel bir şey değil herkes oyunun hantal olduğunu söylüyor tek ben değil hatta adam bunun için video bile yapmış yani. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Skyrim hakkında fikriniz nedir?
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #50 H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Oyunu 300 saat oynadım hantallığı hiç batmadı bana mesela. Genişletmek için tıkla... Ac serisi ile rdryi kıyaslayamazsın zaten yada herhangi bir oyun ile.
H2onyaa dedi: Oyun hızlı olsa idi oyun zevk vermezdi vuruş hissiyatı atın yürümesi koşması çok kötü olurdu. Oyunu 300 saat oynadım hantallığı hiç batmadı bana mesela. Genişletmek için tıkla... Ac serisi ile rdryi kıyaslayamazsın zaten yada herhangi bir oyun ile.