RDR 2 sonrası RDR 1 sarmıyor

• Konuyu başlatan ezCAT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 565

ezCAT

Centipat
Daha fazla  
Bundan birkaç gün önce Red Dead Redemption 2'yi 6. kez falan bitirdim.
Hikayenin devamı için bir farklılık olması isteği ile RDR 1 PC versiyon aldım.
Fakat oyunun ilk 1 saatinde bile hiçbir şey sarmadı beni. Ve şunu söyleyeyim oyun bana neden ise içi boş geliyor.
Ne yapabilirim?
Hem oynamak istiyorum hem de oynayamıyorum.

Hocam oyunda sadece sürü güdüyorsunuz ve araba üstünde çatışıyorsunuz saçma sapan görevler var.

RDR1 içerigi cok boş normal sarmaması.Ama 12 sene öncesini düşünürsek güzel oyun.

Hocam oyunda sadece sürü güdüyorsunuz ve araba üstünde çatışıyorsunuz saçma sapan görevler var.

Hocam bende çok kez RDR 2'yi bitirdim ama RDR 1 PC versiyonu hiç sıkıcı gelmedi aksine RDR 2'nin hikayesini bildiğim için RDR 1 de daha detaylı anladım her şeyi ve çok iyi geçti oyun. Tabii ilk başladığım zaman bende biraz sıkıntılar çekmiştim RDR2 gibi bir oyundan RDR 1'e geçince bu zorluk oldukça normal oluyor.

RDR 2'den sonra RDR 1'in sizi çekmemesi pek de ilginç olmamalı. Çünkü aralarında epeyce yıllar teknoloji farkı var ve RDR 1'in haritası RDR 2'ye kıyasla çok daha boş ve ölü şehirler ve kasabalarla dolu. Oyunda koyun gütme görevlerinden bir serzenişiniz var sanırsam ama oyunu biraz daha oynadıkça göreceksiniz ki hikaye epey açılmaya başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı