RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konuda ki yama çalışıyor. Oyunu indirip kurdum . Bilginize..
Hocam ben kurulumu başaramadım da adım adım anlatabilme şansın var mı?

Hocam şimdi yamayı kurdum ama font hatası hala devam ediyor bi çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam ben kurulumu başaramadım da adım adım anlatabilme şansın var mı?

Hocam şimdi yamayı kurdum ama font hatası hala devam ediyor bir çözümü var mıdır?

İndirdiğiniz dosyayı sırasıyla steam/steamapps/commonda ki RDR2 dosya içine atın. Daha sonra oyuna giriş yaptığınız da çalışması gerekiyor. Bende font hatası olmadı. Bu hata ile karşılaşan arkadaşlar da birkaç kere oyunu kapatıp açınca düzeldiğini söylüyorlar.

Gerek kalmadan düzelttim. Yama dosyasını masaüstüne çıkartıp fontları fixleye basıp oyunu açınca düzeliyor. Sanırım bunu her oyuna girmeden önce yapmam gerekiyor ama çokta zahmetli değil.

Hocam ekim 2023'ten selam! Dosyaya nereden erişim sağlayabiliriz? Kaldırılmış da.

Hocam bu yamayı kurdum Online gireceğim bu yamayı nasıl silebilirim?

Hocam aynı durumdayım nasıl çözdünüz?

Düzenleme indirip oyun içine attığım dosyaları tek tek sildim yama kalkmış oldu.

Son düzenleme:
Hocam aynı durumdayım nasıl çözdünüz?

Düzenleme indirip oyun içine attığım dosyaları tek tek sildim yama kalkmış oldu.

Hocam ben yedekten geri yüklemiştim ama dosyaları tek tek silseniz de olur herhalde pek bir bilgim yok.

Hocam TotalVirus'e attığımda şöyle bir sonuç çıkıyor: VirusTotal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…