thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #381 Özgür Adam dedi: Crackli Online yok kardeşim. Satın alacaksın Online'yi. Genişletmek için tıkla... Peki bu Online fix nedir? Forza Horizon 5'te Online fix oluyordu, birebir orjinalmiş gibi oynanabiliyordu. Görünce bir an belki dedim. The Towande dedi: Crack oyun ile Online modda oynamazsınız. Oyunu orijinal olanlar eğer Türkçe bir şekilde Online modda oynamak isterse diye konulmuş bir özellik. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun, mecbur Single oynayacağım artık.
Özgür Adam dedi: Crackli Online yok kardeşim. Satın alacaksın Online'yi. Genişletmek için tıkla... Peki bu Online fix nedir? Forza Horizon 5'te Online fix oluyordu, birebir orjinalmiş gibi oynanabiliyordu. Görünce bir an belki dedim. The Towande dedi: Crack oyun ile Online modda oynamazsınız. Oyunu orijinal olanlar eğer Türkçe bir şekilde Online modda oynamak isterse diye konulmuş bir özellik. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun, mecbur Single oynayacağım artık.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 704 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #382 The Towande dedi: Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. Font sorunu için Vulkan yerine DX12 yapın düzeliyor. İndirme linki: RDR2_TR_V15.rar This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Font sorunu yaşayanlar bu dosyaları oyunun dosya konumuna atabilir. @OttoSlayer tarafından paylaşılmıştır. yama.rar This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com VirusTotal Sonuçları (2/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu?
The Towande dedi: Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. Font sorunu için Vulkan yerine DX12 yapın düzeliyor. İndirme linki: RDR2_TR_V15.rar This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Font sorunu yaşayanlar bu dosyaları oyunun dosya konumuna atabilir. @OttoSlayer tarafından paylaşılmıştır. yama.rar This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com VirusTotal Sonuçları (2/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu?
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #383 ucserin dedi: Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu? Genişletmek için tıkla... Yamanın güncel sürümünde hiçbir virus tespiti yok Virustotal'de. Ancak eski sürüm zamanında konuyu hazırladığım için haliyle eski sonuçlar kalmış. Gönül rahatlığıyla indirip hikaye modunda oynayabilirsiniz.
ucserin dedi: Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu? Genişletmek için tıkla... Yamanın güncel sürümünde hiçbir virus tespiti yok Virustotal'de. Ancak eski sürüm zamanında konuyu hazırladığım için haliyle eski sonuçlar kalmış. Gönül rahatlığıyla indirip hikaye modunda oynayabilirsiniz.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Aralık 2021 #384 Aklımda olan bir sorundu. Bu yama online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu.
Aklımda olan bir sorundu. Bu yama online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #385 PhemiusTR dedi: Aklımda olan bir sorundu. Bu yama online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda sorun olmaz ancak Online'ye girmenizi tavsiye etmem.
PhemiusTR dedi: Aklımda olan bir sorundu. Bu yama online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda sorun olmaz ancak Online'ye girmenizi tavsiye etmem.
Umut Mermer Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #386 PhemiusTR dedi: Aklımda olan bir sorundu. Bu yama Online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu. Genişletmek için tıkla... Ben bir kere girdim Online Türkçe olarak bir sorun olmadı.
PhemiusTR dedi: Aklımda olan bir sorundu. Bu yama Online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu. Genişletmek için tıkla... Ben bir kere girdim Online Türkçe olarak bir sorun olmadı.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 17 Aralık 2021 #387 Kesinlikle el çevirisi mi hocam? GPT-3 ile yapılan yamada, dayanamamıştım o metinlere.
gokhandandino Femtopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #388 Bu yama Epic Games platformu için uyumlu mu? Oyunu Epic Games'ten alırsak kurulumu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2021
Bu yama Epic Games platformu için uyumlu mu? Oyunu Epic Games'ten alırsak kurulumu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?
Feyzi Unal Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #389 gokhandandino dedi: Bu yama Epic Games platformu için uyumlu mu? Oyunu Epic Games'ten alırsak kurulumu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konunun başında var.
gokhandandino dedi: Bu yama Epic Games platformu için uyumlu mu? Oyunu Epic Games'ten alırsak kurulumu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konunun başında var.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #390 Ibufropen dedi: Kesinlikle el çevirisi mi hocam? GPT-3 ile yapılan yamada, dayanamamıştım o metinlere. Genişletmek için tıkla... The Towande dedi: Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Genişletmek için tıkla...
Ibufropen dedi: Kesinlikle el çevirisi mi hocam? GPT-3 ile yapılan yamada, dayanamamıştım o metinlere. Genişletmek için tıkla... The Towande dedi: Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Genişletmek için tıkla...