RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crackli Online yok kardeşim. Satın alacaksın Online'yi.

Peki bu Online fix nedir? Forza Horizon 5'te Online fix oluyordu, birebir orjinalmiş gibi oynanabiliyordu. Görünce bir an belki dedim.

Crack oyun ile Online modda oynamazsınız. Oyunu orijinal olanlar eğer Türkçe bir şekilde Online modda oynamak isterse diye konulmuş bir özellik.

Anladım sağ olun, mecbur Single oynayacağım artık.

Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️
  • Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️
  • Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️

• ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir.
  • ⚠️ Eski yama varsa kaldırın.
  • ⚠️ Online moda girerken yamayı kullanmayın.

Font sorunu için Vulkan yerine DX12 yapın düzeliyor.​

İndirme linki:

Font sorunu yaşayanlar bu dosyaları oyunun dosya konumuna atabilir. @OttoSlayer tarafından paylaşılmıştır.

VirusTotal Sonuçları (2/56):

Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu?

Hocam VirusTotal sonucunda Trojan.Malware.300983.susgen diye bir şey var bir sıkıntı yaratır mı nedir bu?
Yamanın güncel sürümünde hiçbir virus tespiti yok Virustotal'de. Ancak eski sürüm zamanında konuyu hazırladığım için haliyle eski sonuçlar kalmış. Gönül rahatlığıyla indirip hikaye modunda oynayabilirsiniz.

Aklımda olan bir sorundu. Bu yama online ve hikaye modunda sıkıntı yaratır mı? Çünkü GTA 5 gibilerde Rockstar modları tespit ediyordu.
Hikaye modunda sorun olmaz ancak Online'ye girmenizi tavsiye etmem.

Kesinlikle el çevirisi mi hocam? GPT-3 ile yapılan yamada, dayanamamıştım o metinlere.

Bu yama Epic Games platformu için uyumlu mu? Oyunu Epic Games'ten alırsak kurulumu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı