RDR 2 şu anda alınır mı?

Daha geçen bitirdim beni o kadar etkilemedi. En iyisi demem ama en iyilerden derim. Cidden denenmesi lazım.
Ara sahneleri falan geçerek mi oynadınız yoksa doğru düzgün geçmeden, anlayarak mı oynadınız? Geçe geçe hiçbir şey anlamadan oynarsanız normal ancak düzgün oynamanıza rağmen çok etkilemediyse bir şey diyemeyeceğim. Kişiden kişiye değişir.

Ben birkaç gün etkisinde kalmıştım, oyun bile oynayamamıştım 1-2 hafta.

Korsan oyna(!) ucuz olunca için rahat etsin diye alırsın. GTA 5 gibi olursa birkaç yıla bedavaya dağıtır zaten Epic. (Muhtemelen bu cevap yüzünden ban yiyeceğim :D)
Hocam, şimdi içinizde kalmasın diye size beğenmedim atma sebebimi söyleyeyim.

1-Epic Games RDR2 falan vermeyecek onu unutun.
2-Bir daha oyunu bu kadar ucuz fiyata bulamama ihtimali var. Türkiye burası sonuçta. İmkan varsa direkt alınmalı.

Ara sahneleri falan geçerek mi oynadınız yoksa doğru düzgün geçmeden, anlayarak mı oynadınız? Geçe geçe hiçbir şey anlamadan oynarsanız normal ancak düzgün oynamanıza rağmen çok etkilemediyse bir şey diyemeyeceğim. Kişiden kişiye değişir.

Ben birkaç gün etkisinde kalmıştım, oyun bile oynayamamıştım 1-2 hafta.

Düzgünce oynadım. Ara sahneyi geçmeyi sevmem. Bu zamana kadar çok oyun bitirdim en iyilerden diyebilirim. Ama internette ki fanlar yüzünden galiba büyük beklenti ile girdim oyuna.

Düzgünce oynadım. Ara sahneyi geçmeyi sevmem. Bu zamana kadar çok oyun bitirdim en iyilerden diyebilirim. Ama internette ki fanlar yüzünden galiba büyük beklenti ile girdim oyuna.

Hocam kesinlikle haklısınız. Fanlar yüzünden bende çok büyük beklentiye girmiştim ama yine de oynadığım en iyi oyunlardan birisidir.

Hocam kesinlikle haklısınız. Fanlar yüzünden bende çok büyük beklentiye girmiştim ama yine de oynadığım en iyi oyunlardan birisidir.

Cidden bu zamana kadar çok fazla oyun bitirdim ama bu fanların abartması kadar kötü bir şey görmedim. Sırf bu yüzden Witcher serisine hala girmedim. 0 beklenti ile girdiğim metro serisi şu an benim en sevdiğim oyun serisi. Beklenti çok önemli. Bu arada şu an ülkemizin durumundan dolayı almanı öneririm. Yeni zamlar gelecek diyorlardı.

Cidden bu zamana kadar çok fazla oyun bitirdim ama bu fanların abartması kadar kötü bir şey görmedim. Sırf bu yüzden Witcher serisine hala girmedim. 0 beklenti ile girdiğim metro serisi şu an benim en sevdiğim oyun serisi. Beklenti çok önemli. Bu arada şu an ülkemizin durumundan dolayı almanı öneririm. Yeni zamlar gelecek diyorlardı.

Hocam Witcher serisine 2.oyundan başlamıştım. Sıkıldığım için sildim daha sonra 3.oyunu aldım ama benim için 3 de 2 gibi geldi belki siz beğenirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı