RDR 2 tekrar oynanır mı?

Bana kalırsa hiçbir oyun tekrardan oynanmaz. Ne kadar süre geçerse geçsin. Bende küçükken oynadığım hayranı olduğum CoD MW'ye tekrar başladım bir ara, sıkılıp yarıda bıraktım. İlk oynadığın zaman ki tadı alamıyorsun.

O kişiden kişiye değişir The Last of Us'ı 6 kere bitirdim en çok bitirdiğim oyundur Elden Ring ile birlikte. Geri kalan çok sevdiğim oyunları da en az 2 3 kere oynuyorum. Bir de bayağı hikayeli oyun oynuyorsanız oyun kalmıyor şu an benim oynayacağım oyun kalmadı tekrar girip God of War falan oynarım mesela.

Bu değişiklik gösteriyor kesinlikle, ben Witcher 3 ilk oynadığımda 30-35 FPS ve korsan 100 saate yakın oynamıştım daha sonra satın alıp iyi bir sistemde tekrar bir 100 saat oynadım. RDR2'ye uygulaması zor, çok güzel gözükse de çok ağır kanlı bir oyun.
Ama düşük FPS ile oynadığınız için tam eğlenemişsinizdir o yüzden tekrar sıkılmadan oynadınız bence. Tabii dediğiniz gibi oyundan oyuna göre de değişir. Kişiden kişiye göre de değişir. Mesela bende GTA 5'i düşük grafiklerle 30 FPS oynayarak bitirdim. İleride güzel bir sistem alırsam tekrar oynayıp bitiririm mesela. Böyle durumlar istisna gibi.

O kişiden kişiye değişir The Last of Us'ı 6 kere bitirdim en çok bitirdiğim oyundur Elden Ring ile birlikte. Geri kalan çok sevdiğim oyunları da en az 2 3 kere oynuyorum. Bir de bayağı hikayeli oyun oynuyorsanız oyun kalmıyor şu an benim oynayacağım oyun kalmadı tekrar girip God of War falan oynarım mesela.
Hocam sürekli yeni hikayeli oyunlar çıkıyor bir göz atın bence. Sürekli tekrar tekrar aynı şeyleri oynamak zaman kaybı gibi.

Ama düşük FPS ile oynadığınız için tam eğlenemişsinizdir o yüzden tekrar sıkılmadan oynadınız bence. Tabii dediğiniz gibi oyundan oyuna göre de değişir. Kişiden kişiye göre de değişir. Mesela bende GTA 5'i düşük grafiklerle 30 FPS oynayarak bitirdim. İleride güzel bir sistem alırsam tekrar oynayıp bitiririm mesela. Böyle durumlar istisna gibi.

Hocam sürekli yeni hikayeli oyunlar çıkıyor bir göz atın bence. Sürekli tekrar tekrar aynı şeyleri oynamak zaman kaybı gibi.

Zaten hepsine göz atıyorum çoğu aynı geliyor bana 3 5 saat oynuyorum sıkılıyorum adamakıllı başyapıt çıkmıyor. Ve dediğim gibi benim için asla zaman kaybı değil 1 hafta önce falan TLOU da 7. oynayışıma başladım.

Zaten hepsine göz atıyorum çoğu aynı geliyor bana 3 5 saat oynuyorum sıkılıyorum adamakıllı başyapıt çıkmıyor. Ve dediğim gibi benim için asla zaman kaybı değil 1 hafta önce falan TLOU da 7. oynayışıma başladım.

Yani kısacası dandik oyunlar ile zaman geçirmek yerine 10. defa başyapıt bir oyunu oynarım.

Son düzenleme:
Ama başyapıt bir şeyin çıkması 1-2 senede bir olur. Bu her alanda böyledir diziler/filmler içinde. Mesela ben son 1-2 senede beğendiğim dizi veya film olmadı. Gerçekten dizi/film sektörü çöplüğe dönmüş durumda hiç mi iyi bir şey olmaz. Ama oyunlarda şuan öyle değil gibi giderek daha iyiye gidiyor. 2024 yılında çıkan çok kaliteli gözüken Black Myth Wukong var mesela. Başka bir güzel gözüken oyun ise Banishers Ghosts of New Eden var bunlara bakabilirsiniz.

Ama başyapıt bir şeyin çıkması 1-2 senede bir olur. Bu her alanda böyledir diziler/filmler içinde. Mesela ben son 1-2 senede beğendiğim dizi veya film olmadı. Gerçekten dizi/film sektörü çöplüğe dönmüş durumda hiç mi iyi bir şey olmaz. Ama oyunlarda şu an öyle değil gibi giderek daha iyiye gidiyor. 2024 yılında çıkan çok kaliteli gözüken Black Myth: Wukong var mesela. Başka bir güzel gözüken oyun ise banishers Ghosts of New eden var bunlara bakabilirsiniz.

Evet öyle oluyor zaten 1 2 senede bir çıkıyor ben sadece başyapıt oyunları oynuyorum gibi bir şey de demedim öyle anlaşılmasın ama cidden düzgün oyun çıkmıyor örnek verdiğiniz Wukong'u 5 6 saat oynadım kendini tekrar etti vuruş hissini de çok beğenmedim bıraktım kısacası bana hitap etmedi.

Bayılarak oynadım, muhteşem bir oyun ama bana tek seferlik bir serüven gibi geliyor. İlk PC çıktığında bitirdim, birkaç ay önce tekrar denedim fakat o kadar sıkıldım ki devam edemedim. Karlı bölgeyi ilk seferde sıkılmadan geçsem de ikinci sefer oynayamadım. Ama bu tarz deneyimleri benden daha çok sevenler vardır ki var, insanlar 2-3 defa bitirebiliyor.

Tekrar başlayacaksan biraz daha beklemeni öneriririm yine de.

Hocam bence de beklemek en mantıklısı gibi geldi teşekkür ederim tavsiyeniz için ama tekrardan oynayacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı