RDR 2 "this SC account doesn't own RDR2"

İşletim sistemi
Windows 10

ivenra

Centipat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
5
Merhaba dostlar, saatlerdir uğraşıyorum Rockstar Games Launcher Support ile iletişime geçtim, ilgilenmediler, birçok yabancı foruma sorunumla ilgili göz gezdirdim, bir çözüme kavuşamadığım için buradayım, dün hiçbir sorun yoktu, Red Dead Redemption 2 oynayabiliyordum. Bütün Driver'lar, BIOS, ekran kartı vesaire hepsi güncel. Antivirüs, güvenlik duvarı engeli de yok, kapalı. Oyunu Steam üzerinden almıştım Rockstar Games Launcher ile giriş yapabiliyordum bugüne kadar. Şimdi ise oyunu Steam üzerinden açmaya çalışıyorum hiçbir tepki yok ve aşağıdaki SS'de gördüğünüz hatayla karşılaşıyorum. Daha önce bu hatayla karşılaşan varsa, bilen eden varsa yardım ederse sevinirim, teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleme:
Merhaba dostlar, saatlerdir uğraşıyorum Rockstar Games Launcher Support ile iletişime geçtim, ilgilenmediler, birçok yabancı foruma sorunumla ilgili göz gezdirdim, bir çözüme kavuşamadığım için buradayım, dün hiçbir sorun yoktu, RDR 2 oynayabiliyordum. Bütün Driver'lar, BIOS, ekran kartı vesaire hepsi güncel. Antivirüs, güvenlik duvarı engeli de yok, kapalı. Oyunu Steam üzerinden almıştım Rockstar Games Launcher ile giriş yapabiliyordum bugüne kadar. Şimdi ise oyunu Steam üzerinden açmaya çalışıyorum hiçbir tepki yok ve aşağıdaki SS'de gördüğünüz hatayla karşılaşıyorum. Daha önce bu hatayla karşılaşan varsa, bilen eden varsa yardım ederse sevinirim, teşekkürler.
Hatada ''Bu Social Club hesabında RDR 2'ye sahip değilsiniz.'' yazıyor. Hesap değiştirdiyseniz onunla alakalı olabilir, değilse de sunucular ile alakalı olabilir. Bir süre<bekleyin yine aynı hatayı verirse Rockstar'a ulaşmanız dışında bir çözüm bilemiyorum.
 
Hello, I have the same problem! Does anyone know the solution?
I solved it, you must remove user privileges or create/switch to another microsoft account
 
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var Steamle eşledim social clubı ama hâlâ devam ediyor lütfen yardım edin boşa para vermemiş olayım RDR2.exe dosyasıda yok RECEP ABİ yardım et abi
@Recep Baltaş
Sorun devam ediyor.
Sanırım bir çözümü yok bu sorunun,108 gb oyunu tekrar indirmem gerekecek.
Knk oldumu silip yükleyince
 
Son düzenleme:
Çözümü bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz bende de var aynı sorun.

Dostum ben şimdi çözümü buldum üstünden yıllar geçmiş ama belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü temizle Launcher'e gir sorunun çözülmüş olacak.

Aynı sorunu alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Dostum ben şimdi çözümü buldum üstünden yıllar geçmiş ama belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü temizle Launcher'e gir sorunun çözülmüş olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı