RDR 2 Türkçe yama kullanmak mantıklı mı?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Arkadaşlar şu anda orta-iyi arası bir ingilizcem varsa o da şu ana kadar oyun oynarken yanımda sözlük ile beraber oynamamdan kaynaklanıyor. Ancak RDR 2, diğer oyunlar gibi değil. Çok büyük dünyası ve çok büyük bir içeriği var bunu çevirmeye kalkan evinin yolunu unutur ve ben oyunu %100 anlayarak yaşayarak oynamak istiyorum ancak anonymous olayının durumu ortada. Sanırım şu anda piyasadaki çeviriler insan eliyle bir bir değil çeviri ile yapılmış (doğru anladığımdan emin değilim). Sizce en doğru, en güncel, en orijinale yakın çeviri hangisidir? Link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yarım İngilizce olmasına rağmen kullandığım çevirideki yanlış kelimeleri anladım çok kötü çevirmişler hikaye modunda Allah'tan anlayabiliyorum yoksa bu ne saçma seneryo diyeceğim çok basit yerlerde hata yapmışlar ama hayat kurtarır :D bence araştırarak bulun zaten çeviriler problemli kendiniz seçin çok da bir seçeneğiniz olmayacak zaten.

Ben 3 gün önce oyunu yamasız bir şekilde bitirdim. Oyunda anlayamadığım hiçbir şey olmadı. Zaten kelime dağarcığı olarak zorlayıcı bir diyalog yok. Ama ingilizcen yeterli seviyede değilse yama kullanman daha mantıklı olur.

Arkadaşlar şu anda orta-iyi arası bir ingilizcem varsa o da şu ana kadar oyun oynarken yanımda sözlük ile beraber oynamamdan kaynaklanıyor. Ancak RDR 2, diğer oyunlar gibi değil. Çok büyük dünyası ve çok büyük bir içeriği var bunu çevirmeye kalkan evinin yolunu unutur ve ben oyunu %100 anlayarak yaşayarak oynamak istiyorum ancak anonymous olayının durumu ortada. Sanırım şu anda piyasadaki çeviriler insan eliyle bir bir değil çeviri ile yapılmış (doğru anladığımdan emin değilim). Sizce en doğru, en güncel, en orijinale yakın çeviri hangisidir? Link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kanka bende Türkçe çeviri var virüslü falanda değil istersen video linkini atayım sen uygula oyunu anlarsın ve sorunun cevabı evet mantıklı RDR2 çok kapsamlı bir ingilzice istiyor.

Kanka bende Türkçe çeviri var virüslü falanda değil istersen video linkini atayım sen uygula oyunu anlarsın ve sorunun cevabı evet mantıklı RDR2 çok kapsamlı bir ingilzice istiyor.
Başkan link atar mısın rica etsem?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Türkçe yama)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
(font hatası çözümü)

Ben nasıl oyun dosylarına geleceğim diye sorarsan video içinde Steam'den oynuyorsan kütüphanene gir RDR2'ye sağtıkla yönet e gelip yerel dosyalara göz ata tıkla sonra adamın dediklerini yap.

(Türkçe yama)

(font hatası çözümü)

Ben nasıl oyun dosylarına geleceğim diye sorarsan video içinde Steam'den oynuyorsan kütüphanene gir RDR2'ye sağtıkla yönet e gelip yerel dosyalara göz ata tıkla sonra adamın dediklerini yap.

Çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı