RDR 2 Türkçe Yama sonrası kutucuklar çıktı

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Yamayı ilk indirdiğimde bir sorun yoktu. Oyundan çıktığımda harflerde kutucuk belirmeye başladı lakin yamanın içindeki dosyaları tekrar oyunun kurulu olduğu klasöre atınca düzeldi. Alakası var mıdır bilmiyorum fakat birkaç gün önce AMD Software indirmiştim. Ertesi gün oyuna girdiğimde tekrar kutucuklar belirdi ve ne yaparsam yapayım düzelmedi.

Fontfix açarak girince düzeliyor fakat her oyuna girmeden önce fontfixi açmamız gerekiyor daha net bir çözümü yok mu bunun, her oyuna girmeden önce dosyalara gir onu aç bunu aç ondan sonra oyuna gir, bu nedir arkadaş oyunmu oynayacağız başka bir şey mi yapacağız belli değil.
Yapacak bir şey yok. Kim kodlamışsa ona selam yolluyorum. Font Fixi otomatik olarak yapıp oyunu başlatmak bu kadar zor olmasa gerek. En sonunda başlarım böyle işe dedim python kullanıp exe yaptım. Basınca font fix yapıyordu.

Fontfix açarak girince düzeliyor fakat her oyuna girmeden önce fontfixi açmamız gerekiyor daha net bir çözümü yok mu bunun, her oyuna girmeden önce dosyalara gir onu aç bunu aç ondan sonra oyuna gir, bu nedir arkadaş oyunmu oynayacağız başka bir şey mi yapacağız belli değil.
Maalesef her seferinde girmeden açmanız gerekiyor fakat masaüstüne programın kısayolunu oluşturursanız çok uğraştırmaz oyuna girmeden açarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı