RDR2 Türkçe yama arıyorum. Hem yama linkini hem de (online gireceğim için) nasıl silineceğini söyleyebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Yamanın seçeneklerinden pasif yaparsanız devre dışı kalıyordu sanırım.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
@Zerons RAR dosyasında 1 .exe dosyasında 3 aw trojan gösteriyor bu yamada emin olamadım indirip indirmemek konusunda.
Ben kullanıyorum şu an bir sıkıntı çıkmadı. Artı olarak çıkan birini de görmedim YouTube'da Türkçe yama kullanıp RDR2 serisi çeken kişiler var. Bir şey olsa onlar da kullanmaz diye düşünüyorum.@Zerons Rar dosyasında 1 .exe dosyasında 3 aw trojen gösteriyor bu yamada emin olamadım indirip indirmemek konusunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.