RDR 2 Türkce yama var mı?

Bu yamayı kurabilirsiniz; tamamen elle çevrilmiş ve sıfırdan, temiz bir şekilde hazırlanmıştır.

arkadaslar hangisi guvenilir
"Hangisi güvenilir?" demek yanlış bu arada. Bu forumda neden virüslü bir şey paylaşalım ki? Forumun amacı birbirine yardım etmek. Güvenilir şekilde link paylaşıyoruz, hangisini kullanmak istiyorsa onu kullan.

Bu yamayı kurabilirsiniz; tamamen elle çevrilmiş ve sıfırdan, temiz bir şekilde hazırlanmıştır.

"Hangisi güvenilir?" demek yanlış bu arada. Bu forumda neden virüslü bir şey paylaşalım ki? Forumun amacı birbirine yardım etmek. Güvenilir şekilde link paylaşıyoruz, hangisini kullanmak istiyorsa onu kullan.

Yanlış anlaşıldım galiba. Demek istediğim hangisi daha güvenilir hangisini tercih edeyim demek istedim.

Yanlış anlaşıldım galiba. Demek istediğim hangisi daha güvenilir hangisini tercih edeyim demek istedim.
Benim attığım da sorunsuz çalışıyor ve güvenilirdir gönlünüz rahat olsun. Kendim Aralık ayından beri kullanıyorum. Çeviri düzeyi de iyi. Ama biz size ne kadar güvenilir desek de karar sizin. Attığımız linklerdeki yorumlara da göz atın. Virüs yememek için ekstra bir virüs programı da olursa bilgisayarınız da, sizin için ekstra güven olur. Sadece virüstotal'e bağlı kalmamış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı