Çözüldü RDR 2 Türkçe yamada kutucuk sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
RDR2'ye Türkçe yama kurdum fakat ı harfi kutucuk olarak gözüküyordu. Sildim başka yamaları kurdum sildim denedim hiçbiri olmadı. Sanırsam dil dosyalarını silip tekrar yüklemek sonrasında sorunsuz yama kurmak düzeltiyormuş fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Başka çözüm önerisi olan var mı? Yoksa İngilizce oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu denedin mi?
Denedim.

Ben bu videodaki yamayı kullanmıştım ve herhangi bir font sorunu yaşamamıştım.

Denedim bunu da.

Oyunun grafik ayarlarına gir, gelişmiş ayarlardan Vulkan yerine DirectX12 seç. Bazı Türkçe yamalar Vulkan'da font sorunu yapıyor. Seninki de onlardan galiba. DirectX ile font sorunu yaşamaman lazım.

Denerim hocam ama AMD kartım oldugu için Vulkan'da performans daha iyi.

Sorunu çözdüm. Oyun crackti yamayı sildim oyunu tekrar crackledim dosyaları tekrar attım. Sonra düzgün denilen bir yamayı kurdum PC'ye restart attım ve şu an sorun yok.
Oyunun grafik ayarlarına gir, gelişmiş ayarlardan Vulkan yerine DirectX12 seç. Bazı Türkçe yamalar Vulkan'da font sorunu yapıyor. Seninki de onlardan galiba. DirectX ile font sorunu yaşamaman lazım.

Son düzenleme:
Bunu denedin mi?

Bunu denedin mi?
Denedim.

Ben bu videodaki yamayı kullanmıştım ve herhangi bir font sorunu yaşamamıştım.

Denedim bunu da.

Denerim hocam ama AMD kartım oldugu için Vulkan'da performans daha iyi.

Sorunu çözdüm. Oyun crackti yamayı sildim oyunu tekrar crackledim dosyaları tekrar attım. Sonra düzgün denilen bir yamayı kurdum PC'ye restart attım ve şu an sorun yok.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı