n i s a
Megapat
VirusTotal silmiştim ama geçmişten buldum.@Vizy Poken O yüzden otomatik testlere değil eylem raporuna bakıyoruz.
Link olmadığından bu konuda bakamıyoruz.
VirusTotal silmiştim ama geçmişten buldum.@Vizy Poken O yüzden otomatik testlere değil eylem raporuna bakıyoruz.
Link olmadığından bu konuda bakamıyoruz.
Standart Windows aktivitesi var. Dosya temiz.VirusTotal silmiştim ama geçmişten buldum.
Bu ikisine de bakabilir misiniz rica etsem?Standart Windows aktivitesi var. Dosya temiz.
Bu dosyalar meşhur Makine Çeviri ekibinin yama uygulaması ve RDR 2 Türkçe yama font fix programı. Font fix programı yönetici izniyle çalışıyor hatta.Gönderdiğiniz iki linkten ilki, diğer dosyayı incelerken bağlantı olarak karşıma çıkmıştı. Ekran paylaşımı, keylogger ve kopyalama panosunu, belki de dahasını paylaşıyor. Diğer kullanıcı hesapları da dahil olmak üzere bilgi çalıyor ve çalışan programları enfekte ediyor.
İkincisi de benzer şekilde. Çalıştırıldıktan sonra sisteme bulaşıyor ve kendisinin gözle görünen kısmını imha ediyor. Ardından keylogger görevi görüyor.
@n i s a
İndirdiğiniz yer sıkıntılı olabilir. Font fix, ilk gönderdiğiniz linkte de mevcuttu; ama böyle bir eylemi yoktu.Bu dosyalar meşhur Makine Çeviri ekibinin yama uygulaması ve RDR 2 Türkçe yama font fix programı. Font fix programı yönetici izniyle çalışıyor hatta.
Kendi Discord sunucularından indirdim. Bu dosyalardan kurtulmak için ne yapmak lazım? Temiz format şart mı?İndirdiğiniz yer sıkıntılı olabilir. Font fix, ilk gönderdiğiniz linkte de mevcuttu; ama böyle bir eylemi yoktu.
Eki Görüntüle 1956502
Size göre en iyi tarama sitesi veyahut en iyi antivirüs programı hangisi?İndirdiğiniz yer sıkıntılı olabilir. Font fix, ilk gönderdiğiniz linkte de mevcuttu; ama böyle bir eylemi yoktu.
Eki Görüntüle 1956502
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.