RDR 2 Ultimate Edition alınır mı?

• Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.921
Merhaba arkadaşlar, konsolda zaten sahip olduğum RDR 2'yi bir de bilgisayarda deneyimlemek istiyorum. Beklediğim indirimi çok olmasa da Epic Games yaz indirimi kapsamında yaptı. Steam'den 299 TL'ye standart sürüm mü, yoksa Epic'ten 270 TL'ye Ultimate sürüm mü alsam bilemedim. Ultimate sürüm almaya değer mi? Çünkü standart sürüm Epic'te 240 TL. Epic'ten daha ucuza almak varken Steam tercih etmem mantıklı olur mu onu da bilemedim. :) (Başarımlar ve kart koleksiyonları için.)

İşin özeti biraz kararsızım, sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate'in "Special Edition'ın sağladığı tüm Hikaye Modu içeriklerine ek olarak çevrimiçi karakterin için Bonus Kıyafetler, Rütbe Bonusları, Koyu Kestane At ve Hayatta Kalma Kampı temasına ücretsiz erişim" avantajları bunlar, online mod oynamayacaksan gereksiz.

Special versiyonu öneririm, özel soygun görevi ve kaplama ve silah içeriyor.

Steam vs Epic durumunda da, ben Steam'i seçerim başarım kasmayı seviyorum, oyunu gerçekten oynayıp bitirdiğimi hissettiriyor.

@Motionless IN White Dediğiniz gibi başarım kasmayı seviyorum. Epic'te sanki korsan oyun oynuyormuşum gibi hissediyorum. :)

@45406 Online olarak pek oynayacağımı sanmıyorum. Aynı düşüncedeyim. Başarım kasmak benim için de eğlenceli oluyor. Special Edition'da düşünebilirim. Hala kararsızım maalesef. Steam'den alırsam, standart sürümü alabilirim sadece. Daha fazla para vermek istemiyorum.

Bu arada optimize durumları düzeltildi mi? 1080Ti ve R7 3700X kullanıyorum. Kasacak veya düzgün oynanmayacak diye korkmuyor değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı