RDR 2 Ultimate Edition ile normal sürüm arasında fark var mı?

sametbzkt

Centipat
Daha fazla  
RDR2 hazır indirimdeyken alayım diyorum. Epic Games'te 750 TL. Rockstar Games'e de baktım ve orada normal sürüm 750 TL iken Ultimate Edition sürümü 500 TL idi sanırım. Ultimate Edition daha iyi değil mi? Nasıl daha ucuz oluyor? Ultimate ile normal sürüm arasında fark yoksa Ultimate alayım diyorum. Sizce fiyatlar böyleyken alınır mı? Ve alınırsa hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 hazır indirimdeyken alayım diyorum. Epic Games'te 750 TL. Rockstar Games'e de baktım ve orada normal sürüm 750 TL iken Ultimate Edition sürümü 500 TL idi sanırım. Ultimate Edition daha iyi değil mi? Nasıl daha ucuz oluyor? Ultimate ile normal sürüm arasında fark yoksa Ultimate alayım diyorum.

Standard Edition:
  • Red Dead Online
  • Red Dead Redemption 2: Hikaye Modu

Ultimate Edition:
  • Red Dead Online
  • Red Dead Redemption 2: Hikaye Modu
  • Special Edition İçeriği
  • Ultimate Edition İçeriği

RDR2 hazır indirimdeyken alayım diyorum. Epic Games'te 750 TL. Rockstar Games'e de baktım ve orada normal sürüm 750 TL iken Ultimate Edition sürümü 500 TL idi sanırım. Ultimate Edition daha iyi değil mi? Nasıl daha ucuz oluyor? Ultimate ile normal sürüm arasında fark yoksa Ultimate alayım diyorum. Sizce fiyatlar böyleyken alınır mı? Ve alınırsa hangisini alayım?

Online oynayacaksan Ultimate al bence altın kıyafet at falan veriyor başlangıçta hikaye modunda da veriyor olabilir ama bilmiyorum. Ama Ultimate almanız daha mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı