Çözüldü RDR 2 Ultimate Edition'a ait içerik yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

686043

Decapat
Selamunaleyküm. Red Dead Redemption 2'yi Ultimate Edition olarak aldım ama Ultimate Edition'a ozel olan treasure hunter görevi yok. Ne yapmalıyım?

Çözüm
O hazine haritaları Ultimate Edition'da verilmiyormuş ki hocam. Benim de kafam karıştı. Baktım şimdi o hazine haritaları Playstation ve Xbox'ta ön sipariş verenlere varmış. Eğer 2018'de oyunu konsola ön sipariş yoluyla satın almadıysanız o hazine haritalarına erişememeniz normal.
Oyuna yeni başladıysan olmaması normal. Birde Ultimate Edition içeriklerinin bir çoğunun yeri haritada gözükmüyor. Senin bulman veya yerine internetten bakman gerekiyor.

Oyuna başlayalı 1 yıl oldu ve ilk hazine haritasının verildiği yere gittim orada yoktu.
Oyuna başlayalı 1 yıl olmuş olabilir ama 1 yılda 1 saat oynamış olabilirsin. Kaçıncı bölüme kadar geldin?

O hazine haritaları Ultimate Edition'da verilmiyormuş ki hocam. Benim de kafam karıştı. Baktım şimdi o hazine haritaları Playstation ve Xbox'ta ön sipariş verenlere varmış. Eğer 2018'de oyunu konsola ön sipariş yoluyla satın almadıysanız o hazine haritalarına erişememeniz normal.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı