Ben şuan turkcell superbox kullanıyorum ama o ayarı nasıl yapabileceğim hakkında bir fikrim yok.
Social Clubu silip yüklemiştim ama olmamıştı.Şifrenizi biliyorsanız oyunun dosya konumundan Social Club'ı silip tekrar girmeye çalışın. Ben böyle çözmüştüm fakat bende her internette olmuyordu.
Resetlemeyi deneyeceğim ama başka internetten girip çıkınca her seferinde aynısını yapmam gerekiyor.Modemi resetlemeyi deneyin, olmazsa başka bir internetten girip sonra kendi internetinize dönün.
Resetlemeyi deneyeceğim ama başka internetten girip çıkınca her seferinde aynısını yapmam gerekiyor.Modemi resetlemeyi deneyin, olmazsa başka bir internetten girip sonra kendi internetinize dönün.
Social Club'u silip yüklemiştim ama olmamıştı.
Resetlemeyi deneyeceğim ama başka internetten girip çıkınca her seferinde aynısını yapmam gerekiyor.
Resetlemeyi deneyeceğim ama başka internetten girip çıkınca her seferinde aynısını yapmam gerekiyor.
Ben şuan turkcell superbox kullanıyorum ama o ayarı nasıl yapabileceğim hakkında bir fikrim yok.
Teşekkürler dediğinizi yapınca düzeldi.Güvenli internet ayarlarımı nasıl değiştirebilirim?
www.turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Menüde yer alan "Güvenli İnternet" bölümüne tıklayın. Burada size uygun olan "Güvenli İnternet Profili"ni seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti'ni iptal ettirmek istediğinizde aynı bölümden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Turkcell'in orjinal sitede böyle yazıyor bi bak.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.