RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Red Dead Redemption 2 abartılmıyor, kalite anlamında oyun tarihine gelmiş en iyi iştir kendisi hatta bu kaliteye yaklaşabilecek sadece tek bir yapım var. O da The Last of Us Part 2 zaten. Sizin bir oyunu sevmiyor oluşunuz o oyunun abartıldığı anlamına gelmez.

İki oyunda kısmen farklı kesimlere hitap ediyor. Farklı tarafları var. İkisini kıyaslamak saçma. Abartmaktan öte çoğu kişi bu oyunların hakkını vermeye çalışıyor. Özellikle Tr'de indirimde 15 liraya Türkçe bir şekilde Witcher 3 Goty oynamak büyük bir şans. Bu yüzden de seveni fazla. Güzel bir hikayesi , harika dlc'leri ve maalesef kötü bir combat sistemi var. Rdr2 zaten başyapıt beni sıkan noktası yavaş ilerlemesi buda benden kaynaklanan bir durum. Ayrıca Far Cry serisinden 1 oyun oynasalar yeter de artar ubi'nin sömürü amaçla devam ettirdiği bir seridir.

Karşılaştırma yapmadım öneri yaptım okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. En başta yazdığım mesajları bir okuyun.

Kanka hafi metroyu geçtim S.T.A.L.K.E.R. dışında fazla rakibi yok zaten de Far Cry mi türünün en iyisi The Long Dark mı

Bütün Far Cry oyunları bir değil. Far Cry 3'ten bahsediyorum. The Long Dark türüne örnek olan oyun zaten. Erzurum bu sebeple çıktı.

Sanırım aynı görevi 500 kez yaptığımız şu bölgeyi ele geçir, şu adamı vur tarzı saçma görevleri sürekli yapmak derine inmek oluyor.

Bütün Far Cry oyunlarını oynarsanız evet 500 defa yaparsınız ama Far Cry 3 bu görevleri getiren ilk ve tek Far Cry oyunu.

Abartanlar var ama gerçekten ikisi de muazzam oyunlar. Bu arada RDR2 de 160 saati geçtim hala oyunda bilmediğim yığınla şey var saat konusunda tekrara düşmeyi kastetmişsiniz ancak RDR 2'de böyle bir şey çok zor. Sürekli keşfedecek bir şey, bir olay çıkıyor. Dolayısıyla her keşfinizde ve geçirdiğiniz her saatin sonunda o oyuna olan saygınız daha da artıyor. Bu arada hiç RDR 2 oynadınız mı?

Bütün Far Cry oyunları bir değil. Far Cry 3'ten bahsediyorum. The Long Dark türüne örnek olan oyun zaten. Erzurum bu sebeple çıktı.
Maalesef bütün Far Cry oyunları birbirinin aynısı. Bi tanesi tuttu mu cilala yeni oyun diye çıkar. Ayrıca The Long Dark'ın Erzurum'a ilham olması başarıdan ziyade oyun tarihine kara leke olarak geçer.

Bütün Far Cry oyunları bir değil. Far Cry 3'ten bahsediyorum.
Far Cry türünün en iyi olma itibarını çok önceden bıraktı. Far Cry 3 evet güzel oyundu ama başlıktaki iki oyunla asla kapışamaz.

The Long Dark türüne örnek olan oyun zaten. Erzurum bu sebeple çıktı.
Erzurum'un çıktığı da ne iyi oldu, değil mi?

RDR2'nin olduğu yerde TLOU2'nin adının geçtiğini gördüğüm anda patladım. İlk oyunda elinde çakı olan 14 yaşındaki bir kıza gerçek ismini vermeyip 2. oyunda tanımadığı insanlarla dolu bir evde ismini söyleyerek tutarsızlığın zirvesine oynamış bir karakterin olduğu bir oyun nasıl övülüyor? Gerçi ondan önce Far Cry'ı örnek gösterme var, daha hikayesi bitmemiş The Long Dark'ı "Bitirdiniz mi?" diye sormak var vs. Neyse siz TLOU2'den devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…