RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladık alt tarafı bir oyunu hayatından daha çok seviyorsun falan da TLoU serisine de laf etmezsin be kanka :D
Hayır, oyunu hayatımdan daha çok sevdiğim falan yok. Sen bana oyun hakkında argüman sunman gerekirken hayatım hakkında seni alakadar etmeyen varsayımlarda bulunmuşsun ama ben sana yine de kendimi açıklayayım :)

20-25 saati "intikam kötüdür" gibi kötü bir ilkokul seviyesinde mesaj için oynatıp onu da kendi içinde çelişerek anlatamayan bir oyunu RDR2 ile kıyaslamak komik maalesef.
Sırf madalyonun diğer yüzünü göstermek için oyuncusunu yaklaşık 8 saat boyunca istemediği ve sevmediği bir karakterle oynatıp oyun serisinin asıl amacı olan Joel ve Ellie ilişkisini önemsemeden Joel'i oyunun daha 2. saatinde saçma sapan bir şekilde öldürtüp daha sonra da kanını yerde bıraktırtmak nedir? Ellie diğer herkesi öldürüp Joel'i golf sopasıyla öldüren asıl kişiyi sağ bırakıyor :) Son sekans da saçmalık. O kadar süre boyunca aklına gelmiyor mu babası yerine koyduğu Joel'in golf sopasıyla öldürüldüğü? İlla pencereden rüzgar esip ceketini mi giymesi gerekiyor. Yoksa mutlu ailesini terk ettiğini göstererek olayı daha da dramatize etmek için başvurulan tatsız yollardan sadece biri daha mı?

Dünya kadar düşmanı olan adam yeni tanıştığı bir tane kadına "Ben Tommy bu da kardeşim Joel" diyor. Onu geçtim iyice kim olduğumuzu anlayıp bizi bi güzel hacamat etsinler diyerekten de onlarca kişinin olduğu evde de isimlerini tekrar ediyorlar. Böyle saçmalık mı olur?

Fragmanda yaptıklarını söylemiyorum bile. Jesse'nin yerine Joel'i koyuyorlar fragmanda :D Diyecek pek bir şey yok, fiyasko olduğu açık ve net.

Sen tiyatroda acaba Abby Ellie'yi vuracak mı, kim kazanacak? sorularını sorarken oyun gidip sana Abby'nin cinsel ilişkisini izletiyor. Saçmalıkları daha sayarım ama RDR2 ile kıyaslanamayacak kadar saçmalık içeren bu oyunun RDR2 ile karşılaştırılamayacağını anlayabilmen için bu kadarı yeter( Eğer objektif bir açıdan bakıyorsan :) ). Oyuncuya atmosferi hissettirme adı altında atı bombayla öldürtmek, oyunun ilk başında sevdiğinle aynı cinsten olan bir köpeği sustalı bıçak ile bıçaklamak, bir önceki oyunun başrollerinden olan adamı golf sopasıyla tanınamayacak hale getirmek nedir? Ben sana söyleyeyim: Vahşet. Grafikleri de "Yapımcının amacı nefret idi, o da bizim kendisine nefret hissetmemizi sağladı." gibi bir savunma yapmazsan sevinirim. Teşekkürler.
Ben sana mantıklı argümanlarla geldim, sen de bana mantıklı argümanlarla cevap ver. Ortalamanın üstünde bir oyun ama RDR2 ile kıyaslanamaz.

Hiçbir oyunu canımdan çok sevdiğim yok, sadece çok bariz saçmalıklar var oyunda. RDR2 hakkında bir kelime bile söylemedim.

Bir şey söyleyeceğim, her önünüze gelene "fanboy", "hater" demek size hiçbir şey kazandırmıyor, hatta sizi gülünç bir duruma bile sokuyor. Yapmamayı bir deneyin bence. Argüman sunmak yerine öyle laflar söyleyip kenara çekilmek komik oluyor çünkü gerçekten.

Adamların doğru düzgün bir argümanı yok ki kahkaha atıp geçiyorlar.
Daha düzgün bir argüman ne kardeşim oyun ortada işte. Mis gibi animasyonu var açık dünyası var hikayesi var hikaye anlatımı var grafikleri var müzikleri var. Daha ne istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum bak oyunu sevip sevmemek çok başka bir şey. Sen ortalama üstü diyorsun. Mükemmel oyun ne senin için? Gerçekten anlamıyorum. Teknik anlamda daha iyi bir oyun bulamazsın RDR2'den başka.

Abi tamam bu oyunlar güzel, kötü diyen yok ama FPS oyunu isteyen adama RDR2 öneren var. Piyasada tonla kaliteli yapım var ne bu böyle Witcher, RDR sevdası? Yahu anladık seviyorsunuz da tapacak kadar sevenler var aşırı gereksiz. Biraz açılın abi. Far Cry oynayın, The Long Dark oynayın, Metro Exodus oynayın. Diğer türlere göz atın bir oyuna 300-500 saat gömmeyin. Hayat kısa. Anı yaşayın ya!
Tek bir oyuna 300-500 saat gömmeyin mi? 😂

Dosya Ekleri

• 8983839F-4475-43BB-8DBD-D1D6310AE91B.jpeg
    8983839F-4475-43BB-8DBD-D1D6310AE91B.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı