RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RDR2 çok övüldüğü için hazır indirimdeyken satın aldım ve başladım. 4 buçuk saat oynadım ama hala başyapıtlık bir durum göremedim. At sürme simülasyonu oynuyorsunuz ama arada uzun sinematikler giriyor. Bu oyunu Rockstar Games değil de başka bir firma yapsaydı bu kadar övülmezdi.

Hocam siz neredesiniz? Sizi bekliyordum. Fanboylar arasında sıkışıp kaldım. İyi yetiştiniz.

4 saat oynamışsın ve bu kadar uzun bir oyunu yargılıyorsan ve açık dünya oyununu sadece ana hikayeden devam ediyorsan bu oyunun problemi değil.

Hocam siz neredesiniz? Sizi bekliyordum. Fanboylar arasında sıkışıp kaldım. İyi yetiştiniz.
Karşıt fikirli herkes fanboy olmuyor. RDR 2 şahsen oynarken sıkıldığım bir oyun çünkü yavaş yapısı bana göre değil fakat bu oyunun üst kalitede olduğunu değiştirmiyor.

Ayrıca böyle bir oyunu Rockstar dışında başka bir firmanın yapabileceğini sanmıyorum.

Ana hikayenin yetersiz olduğunu kabul ediyorsun yani?
Ana hikaye yetersiz falan değil. Ben öyle bir şey mi dedim? Tekrar ediyorum daha oyunu 4 saat oynamışsın. Hikayeyi 4 saat içinde yargılıyorsun. Tamamen önyargılı yaklaşımlarla bi oyuna yaklaşırsan o oyunu sevmen mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…