Hayır.Epic Games'in son oyunu RDR2 oldugu sızdırıldı fakat anlamadıgım şey, satın alanların parası geri verilecek mi?
Epic Games'in son oyunu RDR2 oldugu sızdırıldı fakat anlamadıgım şey, satın alanların parası geri verilecek mi?
Epic Games'in son oyunu RDR2 oldugu sızdırıldı fakat anlamadıgım şey, satın alanların parası geri verilecek mi?
Eğer cidden RDR2 verilirse muhtemelen son 1 ay içinde alanlarınkini falan iade ederler ama RDR2 bence beleş verilmez
Oyun indirimde zaten niye ücretsiz versin çok mantıksız yani ücretsiz vereceğini hiç zannetmem.
herkes GTA içinde aynı şeyi demişti adamlar şaşırttı.Oyun indirimde zaten niye ücretsiz versin çok mantıksız yani ücretsiz vereceğini hiç zannetmem.
Hogwarst Legacy için yakın zamanda alanlara iade yapılmış ama şartları neler? Hangi zaman aralığında? Bilmiyorum.Epic Games'in son oyunu RDR2 oldugu sızdırıldı fakat anlamadıgım şey, satın alanların parası geri verilecek mi?
dostum adamlar oyunu indirime koymazdı eğer ücretsiz verselerdi.herkes GTA içinde aynı şeyi demişti adamlar şaşırttı.
GTA bedava verildiğinde indirimdeydi.dostum adamlar oyunu indirime koymazdı eğer ücretsiz verselerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.