RDR 2 vs Days Gone vs Valhalla vs Cyberpunk

epic games fiyatlar çok iyiymiş, dolar olarak bakarsan zaten bedava gibi bişey
2sini aldım rdr2 + cyberpunk = 154tl = 9,3$

Kesinlikle RDR2. Şu ana kadar oynadığım en iyi oyun kendisi her açıdan. Profilimde aşağılara inersen incelememi görebilirsin. Hikaye - Spoiler diye belirttiğim kısmı okuma, spoiler yersin. Onun dışında her kategoride değerlendirdim oyunu.

Dostlarım yukarıdaki oyunlardan hangisi almalı? Malum indirim var ve güzel fiyata denk geliyorlar. Tavsiyeniz alırım. Bütçe kısıtlı.
Şimdiden teşekkürler.

Hepsi güzel oyunlar hepside parasını kak ediyor. Hangisini seçersen seç en az 50 saat oyun süren var. Eğer ki Assassin's Creed oddsey oynamdıysan Gold sürümü Tosla ile birlikte 65 TL'ye denk geliyor.

Dostlarım yukarıdaki oyunlardan hangisi almalı? Malum indirim var ve güzel fiyata denk geliyorlar. Tavsiyeniz alırım. Bütçe kısıtlı.
Şimdiden teşekkürler.
Rdr2 nin yanında öbürleri oyun değil hiç düşünme direkt rdr2 al.

RDR 2 Asla üzmez. Cyberpunk'un hikayesi kısa 1 günde bitirmiştim.

Valhalla dururken diğer oyunların adını bile anmaman gerek.Bence direk valhalla'yı al.Eğlenirsin.

Yurt dışındaki gençler kapağına bakıp alırken, biz "şusu" güzel mi "busu" güzel mi diyerek kılı kırk yarıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…