Emre Hakan

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i7-1065G7

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Mobile Max-Q

RAM: 16 GB

Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
512 gb
Ekran kartı
1050 mobile max q deisgn 3 gb
İşlemci
i7 1065g7
Merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Bilgisayarım 1050 Max Q design 3 GB i7 1065G7 işlemcim 16 GB RAM bulunmakta. Bunların yanında Epic Games'ten 2 tane oyun karşılaştırmanızı istiyorum. RDR 2'yi çok oynamak istiyorum ve bilgisayarım kaldırıyor. Aynı şekilde Death Stranding'i oynamak istiyorum Epic Games'te 130 TL'ye düşmüş. Fakat incelemeleri izlediğimde tekrar oynanılabilirliği yok fakat ben de zaten çoğu oynadıgım oyunu bir daha açmıyorum. Tek sıkıntı yürüye yürüye oyundan sıkılıp 130 tlmin harap olması. Bu durumda ikisi toplamda 700 TL ediyor ama bunun için biraz zorlanmam gerekir sizce hangisini almalıyım veya ikisini de alınır mı? Ayrıca kaç FPS oynatır?

1767548168648.png

1767548200790.png

1767548234823.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emre Hakan 1080P en düşükte 40FPS'i geçiyor ama Saint Denis gibi bölgelerde 30'lara düşebilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050 Mobile'i referans alırsakta Death Stranding oyununda 30FPS'i 1080P'de geçiyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tabi Max Q modeli, 1050'den bi 3-7FPS daha güçsüz. Oyuna ve FPS oranına göre değişiyor.

Merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Bilgisayarım 1050 Max Q design 3 GB i7 1065G7 işlemcim 16 GB RAM bulunmakta. Bunların yanında Epic Games'ten 2 tane oyun karşılaştırmanızı istiyorum. RDR 2'yi çok oynamak istiyorum ve bilgisayarım kaldırıyor. Aynı şekilde Death Stranding'i oynamak istiyorum Epic Games'te 130 TL'ye düşmüş. Fakat incelemeleri izlediğimde tekrar oynanılabilirliği yok fakat ben de zaten çoğu oynadıgım oyunu bir daha açmıyorum. Tek sıkıntı yürüye yürüye oyundan sıkılıp 130 tlmin harap olması. Bu durumda ikisi toplamda 700 TL ediyor ama bunun için biraz zorlanmam gerekir sizce hangisini almalıyım veya ikisini de alınır mı? Ayrıca kaç FPS oynatır?

Eki Görüntüle 2634498

Eki Görüntüle 2634499

Eki Görüntüle 2634500

İki oyunda güzeldir ama RDR2 bence 10/9,5 Death Stranding 10/7,5 falandır. Death Stranding'in ilk saatleri ve son saatleri bana sıkıcı gelmişti.

RDR2 kaldırır mı bilmiyorum fakat iki oyun arasında tercih yapılacaksa sadece kütüphanede durması için bile RDR2 alırdım. Şaheser, muhteşem.

Hocam alınca bir de şöyle başarımları yok. Başarım bana tatmin ve motivasyon veriyor, onun açısından biraz sıkıntı. Bir de benchmark testlerinde 1050 ve i7 7700HQ var, 30 FPS sabit. Benim işlemcimden dolayı bir tık fazla olur mu?

Death Stranding hikayesi guzel, temposu iyi.

Hocam sürekli yürümek ve ara sahneler çok sıkıcı diyorlar Enis Kirazoğlu inceleme videosunda vs. baktım ama sıkılırım diye korkuyorum ama, 130 TL'ye kaçırırım diye bir şüphem de var...

@Emre Hakan 1080p en düşükte 40FPS'i geçiyor ama saint denis gibi bölgelerde 30'lara düşebilir:

1050 Mobile'i referans alırsakta Death Stranding oyununda 30FPS'i 1080P'de geçiyor:

Tabii Max Q modeli, 1050'den bir 3-7FPS daha güçsüz. Oyuna ve FPS oranına göre değişiyor.

İşlemciden bir fark olur mu acaba 5-10 FPS?

Hocam DS1 sonradan kendini açan bir oyun ilk saatler (ilk 15 saat) sizi fazlasıyla sıkar ben ilk oyununu 5 ayda ara vere vere bitirebildim.

Şahsi fikrim olarak DS1 almak yerine Mafia 1 ve 2 oyunlarını almanız daha mantıklı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı