Hocam DS1 sonradan kendini açan bir oyun ilk saatler (ilk 15 saat) sizi fazlasıyla sıkar ben ilk oyununu 5 ayda ara vere vere bitirebildim.

Şahsi fikrim olarak DS1 almak yerine Mafia 1 ve 2 oyunlarını almanız daha mantıklı olacaktır.

Hocam Mafia 1 var halihazırda Remastered oynayamadım. Bii itici geldi ama yeniden başlamaya düşünüyorum.

RDR 2 diyorum. Death Stranding türünü sevene güzel beni bile fazla açmayan bir yapım. Hogwards Legacy'de süpürge ile mis gibi gezerken yerde yürüdüğüm bir oyuna geçmek sıkıcı olur ama Atlı bir oyuna geçebilirim :D

Hocam DS1'e 130TL vermek yerine AC serisi oyunlarına, eğer oynamadıysanız Batman Arkham serisine bakmanızı öneririm.

Hocam Batman oyunların hepsine sahibim 6 TL civarıydı oynadım bitirdim AC 2 ve Rogue var elimde. Sanırım Mafia trigoloy alacağım 2. Oyunum var fakat GOG da oraya çok girmem 80 TL'ye güzel alternatif olabilir.

Hocam Batman oyunların hepsine sahibim 6 TL civarıydı oynadım bitirdim AC 2 ve Rogue var elimde. Sanırım Mafia trigoloy alacağım 2. Oyunum var fakat GOG da oraya çok girmem 80 TL'ye güzel alternatif olabilir.
Mafia iyi seçim geriye kalan parayla da başka oyunlara da bakabilirsin.

Ben pek çizgisel ilerleyen hikayeli oyun pek oynamam ama Mafia 1 gerçekten akıyor sanki film oynuyorum arkadaş ya ama üçüncü oyunu çok kötü diyolar.

Ayrıca kaç FPS oynatır?
Öncelikle merhaba hocam, sisteminize baktığımda hem RDR 2' için hem Death Stranding için ortalama 30 FPS civarı alır gibi görünüyor.
Aynı şekilde Death Stranding'i oynamak istiyorum Epic Games'te 130 TL'ye düşmüş. Fakat incelemeleri izlediğimde tekrar oynanılabilirliği yok fakat ben de zaten çoğu oynadıgım oyunu bir daha açmıyorum. Tek sıkıntı yürüye yürüye oyundan sıkılıp 130 tlmin harap olması. Bu durumda ikisi toplamda 700 TL ediyor ama bunun için biraz zorlanmam gerekir sizce hangisini almalıyım veya ikisini de alınır mı?
Açıkçası ikisi de birbirinden ağır oyunlar hocam. Anladığım kadarıyla da belli bir hareket, aksiyon olmayan oyunları sevmiyorsunuz. RDR 2'i isterseniz 1.5-2 saat deneyin eğer ilk başını severseniz geri kalanını hayli hayli seversiniz. Sevmezseniz de 2 saat oynadığınız için de iade edersiniz.

yvriylplzvbd1.png

Tabi ki RDR2.

Öncelikle merhaba hocam, sisteminize baktığımda hem RDR 2' için hem Death Stranding için ortalama 30 FPS civarı alır gibi görünüyor.

Açıkçası ikisi de birbirinden ağır oyunlar hocam. Anladığım kadarıyla da belli bir hareket, aksiyon olmayan oyunları sevmiyorsunuz. RDR 2'i isterseniz 1.5-2 saat deneyin eğer ilk başını severseniz geri kalanını hayli hayli seversiniz. Sevmezseniz de 2 saat oynadığınız için de iade edersiniz.

Hocam teşekkürler aslında RDR 2'ye çok hypelıyım net oynarım oynamasam bile 500 TL içimde kalmasın diye bitiririm. O tarafta sıkıntı yok fakat Death Stranding bilmiyorum hem önyargılıyım hem de almak istiyordum vazgeçim Mafia triology alacağım.

Bir de benchmark testlerinde 1050 ve i7 7700HQ var, 30 FPS sabit. Benim işlemcimden dolayı bir tık fazla olur mu?

İşlemciden bir fark olur mu acaba 5-10 FPS?
Olmaz, aşağı yukarı aynı işlemcileriniz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı