Arkadaşlar Epic de 75 TL bir ödülüm bulunmakta hesabımda Assassin's Creed 2 var. Daha önce ne AC serisi ne de Mafia oynadım Mafia triology mi alınır yoksa AC Rogue mi?

Arkadaşlar Epic de 75 TL bir ödülüm bulunmakta hesabımda Assassin's Creed 2 var. Daha önce ne AC serisi ne de Mafia oynadım Mafia triology mi alınır yoksa AC Rogue mi?
Mafia Triology daha dolu paket. AC Rouge ise AC4'ün karda geçen gemilisi gibi birşey ama tabi en ilginç hikayeye sahip AC oyunlarından biri, bakış açısı olarak.

Mafia triology daha dolu paket. AC rouge ise AC4'ün karda geçen gemilisi gibi bir şey ama tabii en ilginç hikayeye sahip AC oyunlarından biri, bakış açısı olarak.

Ben de şöyle düşünmekteyim hem kütüphanem daha zegin olur hem de AC 2 var olduğundan sevmezsem almam ama seversem indirime girer bir gün alırım diye düşünüyrum Mafia alacağım sanırım.

Ben de şöyle düşünmekteyim hem kütüphanem daha zegin olur hem de AC 2 var olduğundan sevmezsem almam ama seversem indirime girer bir gün alırım diye düşünüyrum Mafia alacağım sanırım.
Ucuza düşüyor AC Rouge sık sık nedense, AC2'i en erken vakitte oynayın ozaman kafanıza oturur ama pek benzediklerini söyleyemem. Farklı oyun motoru ile beraber gemi olayı var.

AC3 ve AC4, karışımı bir oyun.

Konuda RDR2 geçiyor hiçbir oyun karşılaşamaz tartışma payı yok.
DS evreni de sağlamdır bir süre oynarsın sonra bırakmak için düşünürsün sonunda salarsın ama RDR2’de bu şansın çok düşüktür RDR’nin zevkini yaşadıktan sonra oynayamadığın günler olur işte o zaman sabah akşam kafanın içinde döner durur.
Önce RDR2 alın sonra DS.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı