RDR 2 vs Far Cry 5

İkisini de oynadım. RDR2 10 saat civarı oynadım, Far Cry 5'i ise New Dawn ile beraber bitirdim. Şahsen ben oyunlarda fazla gerçekçiliği sevmediğim için RDR2'yi pek beğenmedim. Ama benim oyun zevkim böyle, bir oyun oynuyorsam içerisinde mutlaka bir fantezi unsuru bulunması lazım :D. Kısacası neredeyse simülasyon gibi gerçek hayata yakın oyunları seviyorsan RDR2 senin için iyidir. Daha arcade tarzı bir oynanış seviyorsan Far Cry 5 senin için iyidir.

İkisinide oynadım yavaş ve yoğun bir hikaye deneyimi istiyorsanız RDR2. Ama arkadaşımla beraber çokta kötü olmayan hikayede vurup, patlamalı oyun oynamak istiyorsan Far Cry. İki oyununda mekanikleri çok güzel.

Çok geç, bugün RDR2 satın aldım. Artık 4 gün yüklenmesini bekleyeceğim.

Bence daha iyi yaptınız.
Çok güzel hikaye ve inanılmaz ayrıntı ile işlenmiş karakterler.
Çok tok vuruş hissi.
İnanılmaz güzel atmosfer.
Şaheser niteliğinde müzikler.
Ve lanet olası atın öldükten sonra gün batımına doğru eğer ile kasabaya 7km yürümek, seni bekliyor.
(Şaka bir yana taş gibi oyun 50 saat hikayede ve 50 saatte Online da takılsan, saattide 2 TL olsa parası rahat çıkar)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı